Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Selim’in Serenay Sarıkaya totemi tutar mı?

İbrahim Selim’in Serenay Sarıkaya totemi tutar mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programı Fox TV’ye transfer oldu.

İlk bölümü 12 Haziran Pazar günü akşamı yayınlanan programın konuğu ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya oldu.  Serenay Sarıkaya, bundan 2 yıl önce Youtube’ta yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece’nin ilk bölümüne de konuk olmuştu.

Dijital platformdaki ilk bölümü ile büyük ses getiren programda Serenay Sarıkaya’nın samimi cevapları, yetenekleri ve sesi çok konuşulmuştu.

Sunucu İbrahim Selim’in TV’deki ilk bölüm konuğu olarak ünlü oyuncuyu seçmesi de dikkat çekti. Alice Müzikali’nde birlikte rol alan ikili aynı zamanda yakın arkadaş.

İbrahim Selim'in Serenay Sarıkaya totemi tutar mı? 7

Youtube’da gördüğü ilgiyi televizyondan da bekleyen İbrahim Selim formata getirdiği yeni bölümlerle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Serenay Sarıkaya da yaptığı açıklamalarla programa damga vurdu. İbrahim Selim’in “Bugüne kadar totem defterinize yazdığınız en absürt şey neydi?” sorusuna Sarıkaya “Bir uçağım olmasını çok istiyorum. Böyle bir hedefim var” cevabını verdi.

İlişkiler konusunda ilk adımı atmaktan çekinmediğini de belirten Serenay Sarıkaya, ‘Hayat kısa, hoşlanıyorsam eğer gider alırım’ şeklindeki iddialı açıklamasıyla da dikkat çekti.

Youtube’dan Fox TV’ye transfer olan İbrahim Selim geleneği bozmayarak ilk bölümünde Serenay Sarıkaya’yı ağırladı. İzleyiciler, müzikten stand-up’a, eğlenceli oyunlardan güncel konular üzerine edilen sohbetlere, dopdolu bir içerikle ekrana gelecek olan programla keyifli anlar yaşadı.