Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray hayranları, Aslı Enver fanlarının yaşadığı duyguyu yaşıyor!

Ceren Moray hayranları, Aslı Enver fanlarının yaşadığı duyguyu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ceren Moray hayranları şimdilik Öğretmen dizisinden mutsuz! Avlu dizisinde Azra olarak baskın bir rolü bulunan Ceren Moray, Fox TV’nin yeni yapımı Öğretmen’de izleyicilerin karşısına çıktı.Zeynep karakterine hayat veren oyuncu,dizinin ilk 3 bölümünde çok az sahnesi olması nedeniyle hayranlarını pek de memnun edemedi.

Ceren Moray’ı Avlu’dan sonra görece pasif bir karakterde izlemek hayranları için büyük şok oldu. Babil dizisinde Aslı Enver’in sekreter Ayşe karakterinin de ilk bölümlerde çok az sahnesi vardı ve yine hayal kırıklığı yaratmıştı. Şimdilerde polis Nihal olduğu anlaşıldı ve daha fazla sahnesi olması da hayranlarını mutlu ediyor.

Ceren Moray hayranları, Aslı Enver fanlarının yaşadığı duyguyu yaşıyor! 7

Babil’deki bu durumun Öğretmen dizisinde de olup olmayacağı merak konusu. Diziyi Ceren Moray için izlediğini belirten takipçiler, sosyal medyada hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Bir izleyicinin şu sözleri dikkat çekti: “Ceren Moray’ı Avlu’dan sonra böyle bir dizide beklemiyordum. Hayal kırıklığı resmen. Ceren Moray için izlediğim dizide neredeyse yok denecek kadar az sahnesi var.”

Moray’ın hayranları Zeynep karakterinin daha fazla yapımın içinde olması konusunda ilerleyen bölümlerden umutlu. Öğretmen dizisinin 4.bölümü de yine etkili sahnelerle dolu.İşte yeni bölüm fragmanı: