Ana sayfa Sosyal Medya “İçimiz şişti!” Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı!

“İçimiz şişti!” Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam 58. bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta ilginç olaylar, maceralarla yoluna devam eden dizi, adeta ekranın gülen yüzü olan projelerinden birisi. Ancak yeni bölümde komediden çıkıp iyice drama bağlayınca, izleyiciler de bu durumu sosyal medyada yaptıkları yorumlarla eleştirmeye başladılar.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizide Kuzey ve Yıldız, oğulları olacağını öğrenince anneleriyle birlikte alışverişe çıktılar. Kuzey, çocuklarının adı ile ilgili şakalar yapmaya başlayıp ‘Titrettin’ koyacağını söyleyince Yıldız da tepki verdi.

İkili arasında her zamanki olağan atışmalardan birisi oluyordu aslında ancak Yıldız’ın bir anda gözlerinin döndüğü ve düşüp bayıldığı anlardan sonra dizide kabus dolu anlar yaşanmaya başlandı!

Henüz doğumuna daha zaman olan Yıldız, acilen hastaneye kaldırıldı. Kalbi duran Yıldız’ın bebeğinin hayati tehlikesi nedeniyle hemen sezaryenle alınmasıyla tüm aile iyice perişan oldu.

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 15

Bebeğin çok küçük doğması, Yıldız’ın da felç geçirmesinden sonra işler iyice çığırından çıktı. Yıldız’ın annesinin her şeyin sorumlusu olarak Kuzey’i görüp büyük tepkiler vermesi, Kuzey’in karalar bağlayıp gidip evini ateşe verip içinde ölmeye çalışması, Yıldız’ın uyanır uyanmaz Kuzey’e öfke dolu ve onu suçlayan halleri, dram yüklü sahneler ve göz yaşları, diziyi izleyenleri kızdırdı!
"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 16

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizideki bu gelişmelerle birlikte dizinin takipçileri eleştirel yorumlarını sıralamaya başladılar. Kimi izleyiciler ise Aslıhan Güner’in oyunculuğuna övgüler dizen yorumlar yaptı.

Yıldız ve bebeği kurtuldu ama Yıldız, hastaneden çıkarken Kuzey’i terkettiğini söyleyerek babasının evine gitti. Kuzey ve Yıldız ilişkisi kurtulur mu gelecek hafta hep birlikte göreceğiz. 59. bölüm tanıtımında Kuzey’in oğlunu hastanede görmeye geldiği anlar, Yıldız’ın da yüreğini yumuşatan bir gelişmeyi beraberinde getirecek gibi duruyor!

58. bölümde Yıldız’ın bayıldığı o sahne ve yeni bölüme gelen bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz…

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 17

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 18

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 19

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 20

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 21

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 22

"İçimiz şişti!" Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu kez izleyiciyi çok kızdırdı! 23