Ana sayfa Sosyal Medya İçimizdeki Ateş dizisinde çalışmalar başladı, İpek Filiz Yazıcı ışık saçtı!

İçimizdeki Ateş dizisinde çalışmalar başladı, İpek Filiz Yazıcı ışık saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni gençlik dizisi İçimizdeki Ateş için ekip bir araya geldi ve çekimlere de başlandı. İpek Filiz Yazıcı ile Atakan Hoşgören’in başrollerinde yer aldığı diziyi heyecanla bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor… İki genç ve başarılı oyuncunun başrolde buluşması, hikayenin de bir gençlik dizisi kıvamında olacağını gösteriyor.

Burak Sevinç, Gizem Arıkan, Ceren Benderlioğlu, Hazım Körmükçü gibi tecrübeli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi için ekip yoğun bir tempo ile işlerine devam ediyor. İpek Filiz Yazıcı da önceki gün katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada, yeni dizisi için yoğun bir dönemin içine girdiğini ve sürekli sette çalıştıklarını söylemişti.

İçimizdeki Ateş dizisinde çalışmalar başladı, İpek Filiz Yazıcı ışık saçtı! 8

atv’de ekrana gelen “Dizi TV” isimli programda İçimizdeki Ateş dizisinin tanıtım çekimlerinin görüntüleri paylaşıldı. Sosyal medyada da dikkat çeken bu görüntüler, genç oyucuların öne çıkacağı bir yaz dizisinin gelmekte olduğunu müjdeledi.

Dört gencin hikayesinin anlatılacağı dizinin Haziran ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ege ve Hale karakterlerinin aşkı da yaz döneminde sosyal medyaya sallayacak gibi görünüyor.

Atakan Hoşgören’i Ege isimli karakterde izleyeceksiniz. İpek Filiz Yazıcı ise Hale olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

İçimizdeki Ateş dizisinde çalışmalar başladı, İpek Filiz Yazıcı ışık saçtı! 9

Burak Sevinç Doğan karakterini canlandırırken, Ceren Benderlioğlu ise Tülin karakterini ve Gizem Arıkan da Bahar’ı canlandıracak.

Hikayeye yeni katılan Demirhan Demircioğlu’nun Mert olarak izleyicilerle buluşacağı dizide, Hazım Körmükçü de Tahsin rolünü oynayacak.