Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İçimizden Biri dizisinde Burak Satıbol ile Deniz Cengiz’in karakterleri çok konuşulacak!

İçimizden Biri dizisinde Burak Satıbol ile Deniz Cengiz’in karakterleri çok konuşulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk, macera ve kahkaha dolu yeni bir dizi olarak öne çıkan İçimizden Biri’nin çekimleri Marmaris’te devam ediyor. Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi aslında birkaç yıl önce ortaya çıkmış ama bu dönem ekrana gelme fırsatı bulan bir yapım oldu.

Yönetmen Ersoy Güler kendi yazdığı hikayeyi yönetme fırsatı da elde ederek bir kez daha önemli bir işe imzasını atacak. Ersoy Güler, son iki sezondur Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinin de yönetmeni olarak yer almıştı. İçimizden Biri hem aşk temasıyla hem de komedi unsurları ile izleyicileri etkileyecek bir yapım olacak.

Pazar akşamları yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü öncesinde ekip bir hayli heyecanlı. 12 Eylül Pazar akşamı yani bu akşam yayınlanacak olan birinci bölümün reyting sonuçları da merakla takip edilecek. Dizinin oyuncuları

İrlandalı bir papazın oğlu olan Adam ile Türk bir ailenin kızı Havva arasındaki aşkın konu edildiği dizi eğlenceli bir hikaye sunacak. Marmaris’te geçen hikayede Adam ve Havva ikilisi yeni dönemin dizi çifti olmaya da aday olarak gösteriliyor.

Diziyi anlatan Bora Akkaş, iki karakterin evlenme kararı alması ile hikayenin başlayacağını belirtti. Ancak onların bu kararını kimse desteklemiyor.

Dizide Gürbüz karakterini canlandıracak olan Burak Satıbol, bugüne kadar canlandırmadığı bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacağını söyledi. Hacı Hünkar karakterinin büyük damadı Gürbüz olarak izleyeceğimiz oyuncu, biraz sinirli birisine hayat vereceğini ve kaba kuvvetiyle bu karakterin dikkat çekeceğini söyledi.

Burak Satıbol, “Benim oynadığım karakterlerden farklı, böyle eğlenceli bir karakter” diye konuştu.

Dizide Deniz Cengiz, Hacı Hünkar’ın en büyük kızı olarak izleyicilerle buluşacak. Cengiz, “Uyuz, entrikacı, fesat birisi” diye konuştu. Bu iki karakterin dizinin izleyicileri tarafından sosyal medyada çok konuşulacağı da ortaya çıkmış oldu. Oyuncularla yapılan röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.