Ana sayfa Sosyal Medya İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova’ya pek çok oyuncu gelip gitti. Başrollerden ayrılanlar da oldu. Yerine yeni başrol oyuncuları geldi. Yine yan rollerde de kimi isimler diziye dahil oluyor ya da kadrodan ayrılıyor.

Ancak dizinin adeta vazgeçilmezleri arasına giren bir isimler de var. Yan karakterlerin hikayeleri de diziye ayrı bir ivme kazandırmakta. Atv’nin beğeni toplayan dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da da hemen herkesin sevdiği bir çift var ki dizinin vazgeçilmezleri arasına girdiler; Gaffur ve Saniye…

Diziye renk katan hikayeleriyle Gaffur’u oynayan Bülent Polat ve Saniye’ye hayat veren Selin Yeninci, başarılı oyunculuklarıyla her bölüm takdir toplamaktalar.

Selin Yeninci, şivesi, tavrı ve üslubuyla tam bir Adanalı. Oyunculuğuyla ekranda göz dolduran Selin Yeninci, bu dizi sayesinde çok daha fazla hayrana sahip oldu.

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı 11

Sosyal medyada da aktif olan Selin Yeninci, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’da dönem kostümleriyle yer alırken, günlük hayatında ise modern tarzı ile beğeni topluyor.

Son olarak bir çekim için giydiği kıyafet, hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Adeta bir kelebeği andıran kostüm, Selin Yeninci’ye çok yakışmıştı.

Bu renkli kostümü kendisi de çok sevmiş olmalı ki instagram hesabından bir kaç kez farklı pozlar, fotoğraf ve videolarla paylaşım yaptı oyuncu.

Hayranları da bu kıyafetle Selin Yeninci’yi çok beğendiklerini yorumlarında dile getirdiler.

İşte Selin Yeninci’nin farklı kıyafetiyle paylaşımlarından bazıları…

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı 12

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı 13

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı 14

İçine kelebek kaçmış! Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Selin Yeninci hem şaşırttı hem beğeni topladı 15