Ana sayfa Foto Galeri İddialı diziler bir bir biterken, yeni diziler için büyük tehlike belirdi!

İddialı diziler bir bir biterken, yeni diziler için büyük tehlike belirdi!

tarafından ker_def

İddialı diziler bir bir biterken, yeni diziler için büyük tehlike belirdi! 7

‘4N1K’NIN DİZİSİ GENÇLERİ ÇEKER Mİ?

Kitaptı, filmdi derken dizisi de yakında buluşacak izleyiciyle. Hiç kuşkusuz bu şekilde çok daha fazla insana ulaşacak, aşkın yegâne konu olmayıp arkadaşlıkların da çok değerli olduğunu gençlere fısıldama temelinden yola çıkan öykü.

Çocukluğundan beri birlikte olan Yaprak ve dört erkek arkadaşının dünyasına ayna tutup arkadaşlıktan aşka geçiş yapan ilişkilerinin detaylarını maceraya çeviren Büşra Yılmaz’ın orijinal eserinden Ferhat Ergün’ün kalemiyle senaryolaştırılan ‘4N1K’, Yaprak’ın rengârenk dünyasından çıkıp ergenliğin gerçekleriyle tanışma faslına tanık ettirecek izleyicisini. Lakin kitapla aynı tadı verememe tehlikesi de geçerli bu proje için!

Velhasıl; Masal prensiyle gizemli kahraman arasındaki tercih durumuyla arkadaşlık ve aşk dengesini de masaya yatıracak olan içeriğin özü, zorluklara karşı birlikte mücadele veren beş gencin maceralarına dayanırken klişelerle bozulmaya uğrama ihtimali de orta yerde durmakta.

Kitaptan ekrana uzanan bu gençlik yolculuğunu ilginç kılacak olan özelliğe gelince… Gençlerin kendilerini oldukları gibi hissetmelerini sağlamayı hedefleyen gerçeklik dili ve doğallık kuşkusuz! Bundan dolayı zenginlerle fakirleri buluşturan yapay dünyalarla ilerleyen gençlik dizilerine kıyasla daha avantajlı bir iş olarak gençleri kendine çekebilir. Tabii burada orijinal eserin nasıl senaryolaştırıldığı ve oyuncuların dizi performansı da önemli etken olarak kendini gösterecektir.

SON SÖZ: ‘Servet’in de jet finaller kervanına katıldığı ekranlarımızda gidenler de gelenler de bir hayli fazla. Önemli olan gelenlerin gidenleri aratmaması! Maalesef kolaycılıkla işe girişildiği sürece bu da mümkün olamıyor çoğu zaman. Yakında başlayacak dizilerin uzun ömürlü olması temennisiyle…

Anibal GÜLEROĞLU – Milliyet Blog