Ana sayfa Dizi Haberleri İddiaya göre Emanet dizisinde kadın başrol krizi çözüldü!

İddiaya göre Emanet dizisinde kadın başrol krizi çözüldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük ilgi gören günlük dizisi Emanet kısa süre önce başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu’nun ani ayrılığıyla gündeme gelmişti. Dizinin ikinci sezon finali Sıla Türkoğlu olmadan çekildi. Ancak gelen bir habere göre Emanet dizisinde kadın başrol krizi çözümlendi.

Yaklaşık iki ay önce patlayan olayda iddialara göre Sıla Türkoğlu seti ani bir kararla terk etti. İkinci sezonun final bölümü için sete gelmeyen oyuncunun üçüncü sezonda yer almak istemediği belirtildi. Böylece dizi setinde büyük karışıklık yaşandı, ikinci sezonun finali başrol kadın oyuncusu olmadan çekildi.

Saran Medya’nın haberine göre Emanet dizisinde başrol kadın oyuncusu krizi çözüldü. Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ın partnerinin üçüncü sezondan itibaren Nana Stambolishvili’nin olacağı belirtildi. Gürcü asılı Nana Stambolishvili aynı zamanda bir model. Genç oyuncu hakkında ayrıntılı bilgi bulunmazken, görünüşe göre Emanet Nana Stambolishvili’nin ilk dizisi olacak.

İddiaya göre Emanet dizisinde kadın başrol krizi çözüldü! 7

İki sezondur başarıyla devam eden Emanet dizisi özellikle yurt dışında büyük ilgi gören bir yapım. Sıla Türkoğlu’nun dizinin 3. sezonunda yer almak istememesi, şirketin kabul etmemesi sonrasında da sezon finali çekimlerine gitmemesi ile hukuki bir süreç başlatıldı.

Dizinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan da çok iyi bir çift olarak sosyal medyada hep gündem oluyordu. Sıla Türkoğlu yapımcı şirket Karamel Yapım’ın açıklamasından sonra avukatı aracılığıyla yaptığı duyuruda yapım şirketini mobbing yapmakla suçlamıştı.

Bu olayların ardından Sıla Türkoğlu’nun Duy Beni isimli yeni yaz dizisinde rol alacağı iddia edilmişti. Ancak bu iddia doğru çıkmamıştı. Sıla Türkoğlu dizi başlamasına rağmen oyuncu kadrosunda yer almadı.