Ana sayfa Sosyal Medya İddiayı Kerem Bürsin mi kazandı şimdi, ne oldu? Kimse bir şey anlamadı!

İddiayı Kerem Bürsin mi kazandı şimdi, ne oldu? Kimse bir şey anlamadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara geliyorlar. Başrolde oynayan oyuncular, Fox TV’de yayınlanan dizilerinin setinde kimi zaman birbirleriyle atıştıkları, espriler yaptıkları videoları hayranlarıyla sosyal medya üzerinden de paylaşmaktalar. Geçtiğimiz aylarda ikili arasında ilginç bir iddia başlamıştı. Daha doğrusu Kerem Bürsin’in fikriydi bu.

Bürsin, bir iddiaya gireceklerini, kazananın diğerinin telefonundaki herhangi bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden yayınlayacağı ödülü vardı ucunda. Bu garip duruma önce Hande Erçel itiraz etti ama bir süre sonra ‘tamam’ dedi.

Ancak aradan uzun zaman geçmesine karşın ne üzerine iddialaşacakları da belli olmadı bir türlü! Sonunda Kerem Bürsin bir fikirle ortaya çıktı. İki oyuncu birbirlerini korkutmaya çalışacak, başaran iddiayı kazanacaktı.

Erçel kabul etti ve iddia başladı ama uzun süredir bu durumla ilgili bir gelişme de yaşanmıyordu. Hayranlarıyla etkileşimlerini canlı tutmak adına iki oyuncunun girdikleri iddiada hangi noktada olunduğunu kimse anlamadı.

Sonunda konuyla ilgili durum ortaya çıktı. İddia devam ediyordu. Hatta Kerem Bürsin bir teşebbüste bulunmuş ve kazandığını iddia ediyordu. Bu durum da Hande Erçel’in doğum gününde öğrenildi.

Kerem Bürsin, partnerinin doğum günü kutlamasında sette çekilen bir videolarını yayınladı. Videoda Hande Erçel’in yönetmenin monitöründe göründüğü bir an çekimi vardı.

Erçel, belli ki kamera önündeydi ve kayıt denmesini bekliyordu. Bu esnada Kerem Bürsin de arkasından geçerken onu dürttü. Erçel, ne olduğunu anlamadan arkasına dönüp baktı. İşte Kerem Bürsin, bu videoyu izlerken bir çekim yapmıştı. Hande Erçel, orada korkmadığını irkildiğini anlatırken, Kerem Bürsin de iddiayı kazandığını iddia ediyordu!

24 Kasım Erçel’in doğum günüydü ve Kerem Bürsin, Erçel’in doğum gününü kutlarken bu anın videosunu kullanmıştı. Partnerine “İyi ki varsın, iyi ki doğdun” notunun ardından “iddiayı ben kazandım” notunu düşmüştü.

Eylül ayında başlayan bu iddialaşmada sonuç gerçekten bu mu? Kerem Bürsin bu garip iddianın kazananı oldu mu? kimse bir şey anlamadı!

Hande Erçel’in yaptığı paylaşımı ise kafaları karıştırdı. Kerem Bürsin’in paylaşımını story sayfasına taşıyan oyunc, “Sen varyaaaaa!!! Bunu doğum günümde açıklayamazsın! Teşekkür ederim Kerem” notuyla teessüflerini iletirken, aynı zamanda kaybettiğini de mi onaylıyordu?

İddiayı Kerem Bürsin mi kazandı şimdi, ne oldu? Kimse bir şey anlamadı! 7

Bu videodan sonra durum ne olur, taraflar anlaştı mı, bu gerçekten bir korkma mıydı, iddia devam mı ediyor, şimdilik bilinmiyor ama Erçel ve Bürsin’in atışmalarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz…