Ana sayfa TV Programları İki aile arasında kalan Gürsel Selam ne yapacak? – Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Kasım 2018

İki aile arasında kalan Gürsel Selam ne yapacak? – Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Kasım 2018

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu’nun önce kaybolduğu ve bulunması yönünde yayınlar yapıldı. Daha sonra ise Oruçoğlu’nun cesedi terk edilmiş bir minübüste bulunmuştu. Cinayetle ilgili gözaltına alınan eski eş Yüksel Y., oğlu Serhat Y. ve minibüsün sahibi Erhan Ç. gözaltına alınmaları ardından mahkemeye sevk edildi. Erhan Ç. ve Yüksel Y., ‘Kasten Öldürme’ suçu kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi. Oğlu Serhat Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Programda ayrıca evden kaçan Belgin Şahin hakkında da bilgiler sunuldu, son gelişmeler aktarıldı. 43 gündür kendisinden haber alınamayan Belgin Şahin hakkında Müge Anlı ve Ekibi’nin ısrarı sürüyor.. Ayrıca belediye temizlik işçisi Murat Tekin konusunda da ekibin takibi sürüyor. Metruk bir binada cesedi 72 gün sonra bulunan Murat Tekin öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Gürsel Selam, 2,5 yaşındayken evinin önünde kaçırılmıştı. 21 yıl sonra gerçek ailesini bulan gencin dramı bitmek bilmiyor. Şimdi de Gürsel Selam’ın gerçek ailesi ile ona bakan ailesi arasında büyük tartışmalar yaşanıyor. Canlı yayın sonrasında iki aile birbirine girdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 8 Kasım Perşembe günü ekrana gelen bölümünde konuyla ilgili son bilgiler paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…