Ana sayfa Sosyal Medya İki ayrı setten fotoğraf paylaşan Onur Tuna, hayranlarının kafasını fena karıştırdı!

İki ayrı setten fotoğraf paylaşan Onur Tuna, hayranlarının kafasını fena karıştırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Onur Tuna, şu sıralar iki ayrı sette çalışıyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon başlayan ve çok beğenilene Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferman karakteri ile ekranlara gelmekte. Oyuncu, Yasak Elma dizisinin ardından Ferman rolüyle de izleyenlerin gönlünü çalmayı başardı.

Tuna, dizinin yeni sezonu başlamadan önce yeni bir projede yer aldı. İnternet fenomeni Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci gibi isimlerle kamera karşısına geçiyor.

Filmin çekimleri Ağustos sonunda başladı ve neredeyse aynı dönemlerde Mucize Doktor’un da yeni sezon çekimleri başladı. Dolayısıyla oyuncu, setten sete koşuyor. Onur Tuna, merakla beklenen filmde Soner isimli bir karakteri oynamakta.

Oyuncu, bazen Mucize Doktor dizisinden, bazen de Benden Ne Olur filminin setinden fotoğraflar paylaşmakta. Tabii sosyal medyadaki bu paylaşımlar da takipçilerinin kafasını karıştırıyor zaman zaman.

Onur Tuna’nın son olarak film setinden yaptığı paylaşıma takipçilerinin Ferman’a övgü yağdırıp Mucize Doktor’la ilgili yorumları dikkat çekerken, kimileri de hangi filmde oynadığını soruyor.

Bu arada bazı takipçilerinin de Onur Tuna’nın zayıfladığına ilişkin yorumları da dikkat çekti.

İşte Tuna’nın kafa karıştıran film setinden son paylaşımı:

Photo by @aslitkizmaz :))

İki ayrı setten fotoğraf paylaşan Onur Tuna, hayranlarının kafasını fena karıştırdı! 7