Ana sayfa Sosyal Medya İki dizi şanssızlığından sonra rotasını sahneye çeviren Burak Sevinç İzmir’de hayranlarıyla buluşacak!..

İki dizi şanssızlığından sonra rotasını sahneye çeviren Burak Sevinç İzmir’de hayranlarıyla buluşacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Burak Sevinç, art arda iki büyük dizi talihsizliği yaşadıktan sonra rotasını sahnelere çevirdi. TRT1’de yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinden sonra geçtiğimiz yaz sezonunda ATV dizisi İçimizdeki Ateş ile ekranlara gelen oyuncu iki dizide de aradığını bulamadı. Reytingleri düşük gelen iki yapım da beklenen ilgiyi görmedi.

Ünlü oyuncu şimdilerde, Haldun Dormen ve senfoni orkestrası ile birlikte Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesiyle sahneye çıkıyor. Be Man Dergisi’nin Ekim ayı sayısının kapak yıldızı olan oyuncu müzikal ve kariyer yolculuğunu anlattı.

Müzik ile başlayan bir yolculuğu var Burak Sevinç’in. Bu yolculuk yol boyu farklı sektörlerle kendisini besleyerek çoğalan ve uzayan bir seyahat formuna bürünmüş. Upuzun ve sürekli öğrenerek devam eden bir yol. Ve hikayenin en önemli kısımlarını oyunculuğu ile dolduruyor.

İki dizi şanssızlığından sonra rotasını sahneye çeviren Burak Sevinç İzmir'de hayranlarıyla buluşacak!.. 7

Bambaşka projelerde, çok güzel başarılara imza atarak geliyor bu günlere. Şimdilerde de içinde bulunduğu müzikal için adeta bir okul niteliği taşıdığını söylüyor ünlü oyuncu.

Kadrosunda Burak Sevinç ile beraber Asuman Dabak, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yer aldığı Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesi 6 Ekim perşembe günü saat 21.00’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda İzmirli sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.