Ana sayfa Dizi Fragmanları İki oyuncunun aşkıyla gündeme gelen Senden Daha Güzel dizisinde beklenmedik olaylar var!

İki oyuncunun aşkıyla gündeme gelen Senden Daha Güzel dizisinde beklenmedik olaylar var!

tarafından ker_def

Senden Daha Güzel isimli Fox TV dizisi, son günlerde Burak Çelik ile Aslı Turanlı’nın aşk yaşamaya başlaması ile magazin gündeminde konuşulan bir yapım haline geldi. İki genç oyuncunun sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü geçtiğimiz gün birlikte görüntülenmeleri ile ortaya çıktı.

Burak Çelik de aşkı doğrulayan sözleriyle gündeme geldi. Senden Daha Güzel dizisi ise 13. yeni bölümü ile 13 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Düşük gelen reytingleri nedeniyle Fox TV’nin final kararı aldığı yönünde iddialar da bulunuyor.

Dizinin 14. bölümünün final olması ihtimalinden bahsediliyor. Henüz resmi açıklama yapılmadı. Senden Daha Güzel dizisinin 13. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Efsun’un Filiz tarafından vurulduktan sonra komaya girmesi üzerine Emir kendini suçlar.

Kliniğin ise başı hiç beklenmeyen bir nedenden dolayı belaya girecektir. Emir’in Efsun’un vuruluşundan sonra yaşadığı korku onu hiç beklemediği bir doğa hayatına iter. Filiz tehdidi devam etmekte, Filiz’in yakalanamaması herkesi tetikte tutmaktadır.

Efsun komadayken Emir’in söyledikleri ise Efsun’u hayatını değiştirecek adımlar atmaya itecek, Emir’e ulaşmak için atılacağı bir maceranın başlangıcı olacaktır.