Ana sayfa Dizi Haberleri İki talihsiz diziden sonra Özge Yağız’a kariyerinde yeni fırsat çıktı

İki talihsiz diziden sonra Özge Yağız’a kariyerinde yeni fırsat çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Adını Sen Koy isimli günlük dizinin kadrosundayken dikkat çekmişti. Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in de parladığı bu proje, Özge Yağız’a da güzel kapılar açtı…

Yemin isimli Kanal 7 dizisinde Gökberk Demirci ile partner olan ve 2 sezon başrolde yer alan Özge Yağız, hayatının en büyük değişimini de bu yapım ile elde etti. Hem dizi sayesinde popülerlik kazanan oyuncu hem de hayat arkadaşını da bulmuş oldu.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci, evlilik planları yaparken iki oyuncu da dizilerde yer almaya ve kariyerlerine yatırım yapmaya devam ediyor. Yemin’in ardından Sol Yanım ve İçimizden Biri isimli dizilerde başrolde izlediğimiz Özge Yağız, beklenen çıkışı gerçekleştiremedi.

Birisi dram diğeri romantik komedi hikayesi olan bu projelerin az ilgi görmesine rağmen Özge Yağız, kendisine verilen rolü başarıyla üstlendi ve başrolün hakkını verdi.

İki talihsiz diziden sonra Özge Yağız'a kariyerinde yeni fırsat çıktı 28

Diziler bir süre ara veren Özge Yağız, Baba isimli Show TV dizisiyle birlikte yeniden büyük bir fırsat elde etti. Büşra Saruhanlı karakterini canlandıran oyuncu, yine hayranlarını etkileyen bir işle televizyonda yer alıyor.

Popülerliğini Baba dizisinin de gücüyle artıracak olan Özge Yağız, Tolga Sarıtaş ile de yakın çalışacak.. Büşra, Kadir karakterinin kız kardeşi. Tolga Sarıtaş ile Özge Yağız sahneleri de bir hayli fazla olacaktır.

Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin Saruhanlı karakterinin en küçük çocuğu ve tek kızı Büşra’dır… Ödemiş’teki hesap işlerini Büşra hallediyor. Aşık olmadığı bir adamla, Ahmet’le evli olan Büşra, dizide önceki yapımlarına oranla aşktan biraz uzakta gözükecek. Kadir’le arasında daha farklı ve sevecen bir ilişkisi bulunan Büşra’nın hikayedeki gelişimi de merakla takip edilecek.

Yemin dizisinin ardından yeniden iyi bir çıkış yapma konusunda Özge Yağız için Baba dizisi iyi bir fırsat oldu.