Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı 91. bölümde neler olacak?

İki Yabancı 91. bölümde neler olacak?

tarafından zk zk

ikiyabanci (2)

Bizim oğlan Kabir ise kendinden vaz geçirmek için türlü türlü başvuruyor. Eline bıçak alıyor silah alıyor Anuska’nın kendini takip ettiğini bilen Kabir halinden memnun. Bu arada Prashat eve tamirci gönderiyor ve buzdolabı tamir ediliyor. Kumud ise ev sahiplerini takdir ediyor.

Komşular Mehesh ve eşi siteye geldiklerinde Prashant’ın evi kiraya vermesine şaşırırlar. Prashant, Mehesh’e Kumud’un resmini gösterir. Kumud evde yalnızlıktan bunalmaktadır. Evdeki çiçeklerle uğraşırken Prashant onu dikizlemektedir. Saras ise iş yerinde yoğunluktan Kumud’la bile konuşamıyor. Ayrıca Saras’ın yanında çalışan sekreter yavaş yavaş Saras’a göz koymaya başladı bile. Ancak Saras’ın bundan haberi yok.

Kumud eve bir tablo asmak ister. Ancak gördüğü şeyden dolayı çok korkar ve Saras diye bağırır. Kumud site görevlisini çağırır. O sırada Prashant ile Mehes sohbet etmektedirler. Onlarda olaya dahil olurlar. Saras ta gelmiştir. Kumud çok korktuğundan bir türlü ne gördüğünü söyleyememiştir. Ev sahibi ve etrafı gözetlerken bukalemun görüyor. Site görevlisi buralar ormanlık bölge olduğu için bunların normal olduğunu söylüyor.