Ana sayfa Dizi Haberleri İki yeni atv dizisinin hikayesi güzel ilerliyor ama reytingler hiç iyi değil!

İki yeni atv dizisinin hikayesi güzel ilerliyor ama reytingler hiç iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İzleyicilerin henüz fark edemediği iki yeni atv dizisine reyting şoku! Atv’nin iki dizisi kedine hayran bırakıyor ama reytingler hiç iyi değil! Kalp Yarası dizisi ile önemli bir çıkışa imza atan Atv’de Baş Belası da yaz başından bu yana yayında… Ancak İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri beklenildiği gibi gitmiyor.

Baş Belası dizisini yerinden eden İkimizin Sırrı isimli yapım için de aynı yorumu yapmak mümkün. Pazar günleri yayınlanmaya başlanan İkimizin Sırrı’nı birçok izleyicilerin henüz fark edememiş olması şaşırtıcı bir durum. Yaz dönemi izleyiciler ekrandan uzaklaşır ve reytingler pek de iyi gelmez. Ancak bu bazı diziler için sorun olmuyor. Örneğin Kalp Yarası, çok iyi başlayan bir atv dizisi ve Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi milyonları ekran başına toplamayı başarıyor.

İki yeni atv dizisinin hikayesi güzel ilerliyor ama reytingler hiç iyi değil! 8

Aynı şeyi Baş Belası ve İkimizin Sırrı isimli diziler için söylemek zor. Her iki dizinin de güçlü bir hikayesi, iyi oyuncu kadrosu ve izleyicileri etkileyecek bir atmosferi var.

Komedi ile polisiyeyi bir araya getiren Baş Belası, 10 bölüm yayınlandı ama Cuma akşamları reytinglerde sıkıntı yaşıyor. Baş Belası’nın reyting performansı kış sezonunda devam etmesini sağlayamaz. Ancak dizinin hem konsepti hem hikayesi hem de başrol oyuncuları çok iyi. Yani böyle bir yapımın reytinglere yenilmesi durumu büyük talihsizlik olur. Atv’nin bir süre daha diziye destek vereceğini tahmin ediyoruz.

İki yeni atv dizisinin hikayesi güzel ilerliyor ama reytingler hiç iyi değil! 9

İkimizin Sırrı da benzer bir durumu Pazar akşamları yaşıyor. Dizinin reytingleri bir türlü istenilen seviyede değil. Ancak Baş Belası’na göre de İkimizin Sırrı’nın durumu iyi. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisine kimi dizi hayranlarından itiraz olsa da hikaye beğenildi. Her bölüm üzerine koyarak ilerleyen bir performans var.

atv izleyicisi dram yapımlarını çok sever ve bu diziyi nasıl olup da fark etmediler aslında bu da bir soru işareti. İkimizin Sırrı dün akşam yayınlanan 3. bölümü ile tüm kişilerde ikinci sırada yer aldı. AB ve ABC1’de üçüncülükler geldi. Ancak sıralama iyi olsa da reyting rakamları bir hayli düşük geldi.

Sosyal medyada da yüksek bir etkileşim alamayan İkimizin Sırrı’nı tanıtmak için atv’nin daha çok çaba harcaması şart.

İkimizin Sırrı’nın dördüncü yeni bölümü 29 Ağustos Pazar günü yayınlanacak ve yine izleyicileri çok etkileyecek bir bölüm geliyor.