Ana sayfa Güncel Haberler ‘İkimizin Sırrı’ dizisinde fedakar bir anneyi canlandıran Leyla Feray’ın annesi ile ilişkisi nasıl?

‘İkimizin Sırrı’ dizisinde fedakar bir anneyi canlandıran Leyla Feray’ın annesi ile ilişkisi nasıl?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de İkimizin Sırrı’ dizisi ile ekranlara gelen Leyla Feray, performansı ile beğeni topluyor. Dizide, eşinin ölümünden sonra kızıyla hayata tutunmaya çalışan ‘Neva’ karakterini canlandıran oyuncu, Sabah Gazetesi’nin Pazar ekine verdiği röportajda annesiyle ilişkisi ve ailesi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü işletmeci lal Dedeoğlu’nun kızı olan Leyla Feray, “Anneniz ile ilişkiniz nasıl?” sorusuna; “Anne-kız hep bağımız çok güçlüydü, hala da öyle. Dışarıdan öyle görünmese de geleneksel bir aileyiz diyebilirim. Özel günlerde, tatillerde bütün aile bir araya gelmeye özen gösteririz. Güzel sofralarda buluşuruz. Ailemin her ferdiyle aramdaki bağ son derece güçlüdür” yanıtını verdi.

'İkimizin Sırrı' dizisinde fedakar bir anneyi canlandıran Leyla Feray'ın annesi ile ilişkisi nasıl? 8

Genç oyuncu, “Kulağınızda her zaman çınlayan, aile büyüklerinizden aldığınız en önemli öğüt nedir?” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı; “Çok enteresan dizimizin başlangıç sahnesinde Özen Yula yazmıştı ‘Ancak kendin gibi olursan mutlu olursun’ diye. Benim de ailemden öğrendiğim birinci ve en önemli öğüt kendim gibi olmamdı. Onun haricinde doğaya ve canlılara karşı sevgi ve saygı dolu olmakta çocukluğumdan beri bana aşılandı.”

'İkimizin Sırrı' dizisinde fedakar bir anneyi canlandıran Leyla Feray'ın annesi ile ilişkisi nasıl? 9

Düzenli ve sakin bir hayatı olduğunu söyleyen Leyla Feray;  “Hayatımı bu şekilde de sürdürmeye çalışıyorum. Gözlerden uzak olmak gibi bir çabam yok ama evet yaşantım bu yönde daha çok” şeklinde konuştu. Feray “Ailem ve sevdiklerim, hayatımın olmazsa olmazları” dedi.