Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı dizisini siz asıl ikinci bölümden itibaren görün!

İkimizin Sırrı dizisini siz asıl ikinci bölümden itibaren görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı dizisinde başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi usta isimler de yer alıyor.

atv ekranında ilk bölümü dün akşam yayınlanan İkimizin Sırrı güçlü bir dram hikayesine sahip. Dizinin ilk bölümü de birçok izleyiciyi gönülden yakalamayı başardı. Uzun süredir tanıtımları sosyal medyada yapılan ve büyük bir kitleyi etkileyen dizinin reytingleri yaz ekranına göre ortalama oranlarda geldi. Kış dönemi için düşük sayılacak reytingler, yaz ekranında düşen izleyici ilgisine bakıldığı zaman kabul edilebilir düzeydeydi.

Ancak İkimizin Sırrı dizisinin asıl ikinci bölümden sonra bir anda sıçrama yapması bekleniyor. Özelilkle ikinci bölüm fragmanındaki görüntüler çok iddialı bir bölümün geldiğini gösteriyor. “Bu bölüm beni kalpten götürür, bir an önce gelsin” diye yorum bırakan dizi hayranları, Neva karakterinin yaşadığı acı dolu anları heyecanla bekliyor.

İkimizin Sırrı dizisini siz asıl ikinci bölümden itibaren görün! 7

Dizinin çok güzel olduğunu ve uzun süre devam etmesini isteyen İkimizin Sırrı hayranları, Leyla Feray’ı da çok başarılı bulduklarını belirten yorumlar yaptı. En son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Gevher hatun olarak izleyici karşısına çıkan Leyla Feray,bu sefer de ağır bir dram yapımında Nevra karakterini canlandırmaya başladı. Aras Aydın ise Alp olarak daha ilk bölümden geçer not alan bir performans ortaya koydu.

İkimizin Sırrı’nın hikayesine yönelik izleyicilerin ilgisinin giderek arttığını sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. Bu nedenle de 15 Ağustos Pazar günü yayınlanacak yeni bölüm daha çok ilgi çekip, daha iyi reytingler getirirse şaşırmamak lazım.

Bir anne-kız hikayesi… Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.