Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 11 Ekim Cuma 399. bölümde Rasika, Shiv’den intikam alacak

İkimizin Yerine 11 Ekim Cuma 399. bölümde Rasika, Shiv’den intikam alacak

tarafından ker_def

Hint dizisi İkimizin Yerine dizisi 399. bölümde neler olacak? Rasika gerçek yüzünü belli eder ve Shiv’e çirkin bir teklifte bulunur. Shiv’in tokatı sonucunda Rasika ondan intikam alır. Kendisine saldırdığını söyleyen Rasika, Shiv’İ zor durumda bırakır.

Kanal 7 ekranlarının sevilen yapımlarından İkimizin Yerine 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 399. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Anandi, Shivraj’ın ofisine gittiğinde Rasika ile Shivraj’ın sarıldığını görür. Eşinden şiddet gören Rasika’yı teselli etmek isteyen Shivraj, zor duruma düşer.

Anandi ve Shivraj arasında Rasika konusunda gerilim yaşanır. Shivraj, masum bir şekilde Rasika’ya yardımcı olmak isterken Anandi’nin güvenini zedeler. Shivraj, Rasika ile arasında her zaman mesafeyi koruduğunu söyler. Anandi ise onu bu konuda uyarır. Rasika ise Shivraj’a aşkını ilan eder. Karşılık bulamadığında Shivraj’a iftira atar! Diğer yandan Ganga ile Jagdish, Şamal yüzünden tartışır. Ganga, Jagdish’in yanından ayrılmayan Şamal’dan şüphe duyar. Bu konudaki hislerini Jagdish ile paylaşan Ganga, sert bir tepki görür.