Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 20 Nisan Cumartesi 225. bölümünde Gauri, Jagdish’i ailesi konusunda kışkırtıyor!

İkimizin Yerine 20 Nisan Cumartesi 225. bölümünde Gauri, Jagdish’i ailesi konusunda kışkırtıyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 225. bölümde neler olacak? Gauri Jagdish’i ailesi konusunda kışkırtmayı sürdürür. Jagdish ve Gauri Sumitra’nın doğum günü için kart yollarlar. Sumitra bunun bir savaş olduğunu çok iyi biliyordur.

“AİLEN SENİ ESKİDEN SEVERDİ…” İkimizin Yerine dizisinin 225. bölümünde neler yaşanacak? Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin 20 Nisan Cumartesi ekrana gelecek 225. bölümün özetini videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 224. bölümde ne olmuştu?

kimizin Yerine’de köyde bir çocuğun kaybolması köy halkını endişelendirir. Köylüler, kimsesiz kadından şüphelenirken Anandi, kadının suçsuz olduğuna inanır.

Kimsesiz kadının çocuklara zarar verdiği ve kaçırdığı söylentisi ortaya çıkar. Köylüler sahipsiz kadının çocuğu kaçırdığını iddia eder. Köy halkı uğursuz ilan ettikleri kadını öldürmek iser. Anandi, kadının suçsuz olduğuna ikna etmeye çalışır. Tüm köy kayıp çocuk buluna kadar kimsesiz kadını istemediklerini söyler. Ancak çocuğun arkadaşları ile saklambaç oynarken terasa saklandığı anlaşılır. Anandi, sahipsiz kadına yapılan iftiralara ve kötü davranışlara çok kızar. Kimsesiz kadını hastaneye yatıran Anandi, onun tedavisi ve eğitimi için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyler.