Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 21 Nisan Pazar 226. bölümde Anandi’nin büyük seçimi

İkimizin Yerine 21 Nisan Pazar 226. bölümde Anandi’nin büyük seçimi

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 226. bölümde neler olacak? Bassant ve bir köylü arasında tartışma yaşanır. Anandi de her şeye şahit olmuştur ve Bassant haksızdır. Anandi kimi savunacak?

İkimizin Yerine dizisinin 21 Nisan Pazar günü ekrana gelecek olan 226. bölümünde önemli bir gelişme yaşanacak. Anandi’nin seçimi her şeyi değiştirecek. Peki Anandi ne karar verecek? Videodan Pazar günü yayınlanacak 226. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

İkimizin Yerin 20 Nisan Cumartesi 225.. bölümde özeti:

İkimizin Yerine’de Gauri, Jagdish’in gönlünü kazanmak için tüm ailenin birlikte olduğu aile fotoğrafını çerçeveletip, duvara asar. Gauri’nin asıl amacı Sumitra’ya karşı zafer kazanmak.

Sumitra, Gauri’ye bir gün Jagdish’i kaybedeceğini söyler. Jagdish’i ailesine düşman etmeye çalışmasının ilişkisine zarar verdiğinin farkına varan Gauri, taktik değiştirir. Aile fotoğrafını duvarda gören Jagdish, Gauri’ye karşı yumuşar.

Öte yandan Jagdish, annesinin doğum gününü bile kutlayamayacak kadar aralarının kötü olmasına içerler. Ancak Gauri, Jagdish’i etkilemek için Sumitra’ya doğum günü kartı gönderir. Gauri’nin iyilik hamleleri işe yarayacak mı?