Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 4 Eylül Çarşamba 362. Bölümde Shiv’in yengesi aslında annesi!

İkimizin Yerine 4 Eylül Çarşamba 362. Bölümde Shiv’in yengesi aslında annesi!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 362. bölümde neler olacak? Shiv, yengesinin aslında gerçek annesi olduğunu öğrenince şok olur. Gerçekler tüm aileyi yıpratmıştır. Hıravati, Shiv’le konuşur ve yengesi bildiği kişiye anne demesini ister. Shiv ne yapacak?İkimizin Yerine 362. Bölümüyle 4 Eylül Çarşamba günü saat 16.10’da Kanal 7 ekranında olacak.

“YENGENE ARTIK ANNE DİYEBİLİRSİN…” Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 4 Eylül Çarşamba günü önemli sahnelerle dolu… Dizinin bu bölümünde gerçekleri öğrenen Shiv’in ne yapacağı merak konusu. Videodan ilk detayları izleyebilirsiniz.

362.bölüm özeti:

İkimizin Yerine’de bugün yaşlı hemşirenin son sözlerinden sonra büyük sır ortaya çıkar. İra, Shivraj’ın öz oğlu olmadığını öğrenir ve şok olur. Shivraj da konuşmalara şahit olur.

Yaşlı hemşire ve Shivraj’ın babası gerçekleri itiraf eder. Shivraj ve İra yıllardır bilmedikleri gerçekle sarsılır. Shivraj öz babasının şehit olduğunu ve yengesinin gerçek annesi olduğunu öğrenir. Minu, kendi bebeğini İra’ya verdiği için üzgün olmadığını söyler. Öte taraftan İra, Minu’yu kendi bebeğine annelik yapmaktan mahrum bıraktığını düşünür ve ona karşı suçluluk duyar. Shivraj, Minu ve İra arasında seçim yapmak zorunda mı kalacak?