Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 7 Haziran Cuma 273. Bölüm Özeti Yayınlandı

İkimizin Yerine 7 Haziran Cuma 273. Bölüm Özeti Yayınlandı

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 273. bölümde neler olacak? Jagdish hızla düşüşe geçerken Anandi tarafında her şey yolundadır. Anandi ve Shiv alışveriş yaparlar ve çok güzel zaman geçirirler. Fakat Anandi yaşanan bir olay sonrası Shiv’le evlenmekten vazgeçer.

“SHİV’LE EVLENMEKTEN VAZGEÇTİM!” Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden İkimizin Yerine 7 Haziran Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Dizinin Cuma günü yayınlanacak bölümünden özet görüntüler yayınlandı. Videoda detaylara ulaşabilirsiniz.

İkimizin Yerine 7 Haziran Cuma günü 273. bölümde yaşanacakların detayı şu şekilde:

İkimizin Yerine’de Jagdish hırsızlık yapıp bir evden yemek çalar. Ev sahibinin uyanması üzerine Jagdish onun kafasına vurup bayıltır. Adam hastanede yaşam savaşı verirken, köylüler Jagdish’in kılığını birbirlerine tarif etmeye başlar. Jagdish oldukça tedirgindir.

Yasadığı bir olaydan dolayı Dadisa’ya öfkelenen Anandi, evlenmekten vazgeçtiğini belirtir. Shiv’in oldukça sinirli ve kötü biri olduğunu söyleyen Anandi’nin amacı Dadisa’ya bir ders vermektir. Dadisa geçmişi düşünür ve Shiv’in Anandi’den başka biriyle evlenmemesi için bir kadına Shiv’i kötülediğini hatırlar. Anandi’nin oyunu Dadisa’yı utandırır. Shiv’in ailesi, oğulları hakkında kötü şeyler söyleyen kadını bulabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…