Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 7 Mayıs Salı 242. bölümünde Gauri’den büyük suçlamalar!

İkimizin Yerine 7 Mayıs Salı 242. bölümünde Gauri’den büyük suçlamalar!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 242. bölümde neler olacak? Anandi, Gauri ve Jagdish için üzgündür. Gauri’yi arar fakat Gauri onu suçlamaya başlar. Üstelik Jagdish de Anandi’yi bu kazadan sorumlu tutuyordur. Ona ağır sözler sarf eder.

“ÇOCUĞUMUZU ELİMİZDEN ALDIN!” Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 7 Mayıs Salı günü ekrana gelecek olan 242. bölümünden detayları videodan izleyebilirsiniz.

Peki bu bölümde neler yaşanacak?

İkimizin Yerine yeni bölümünde Jagdish çok zor günler geçirir ve Anandi her zaman olduğu gibi onu düşünür. Ancak Gauri’den etkilenen Jagdish, yaşadığı kaybın etkisi ile Anandi’ye çok kırıcı konuşur.

Okuldaki bitirme sınavına giremeyen Jagdish için, Gauri’nin bebeğini kaybetmesi ikinci yıkım olur. Anandi, Jagdish’in yaşadıklarını düşündükçe kahrolur ve onları taziye için arar. Ancak Anandi sadece Gauri’nin değil, Jagdish’in de öfkesi ile karşılaşır. Hiç ummadığı hakaretleri duyan Anandi bu defa Jagdish’e çok kırılır ve ona ait eşyaları atar. Gauri ise içten içe mutludur. Çünkü Jagdish de olanlardan Anandi’yi sorumlu tutar. Jagdish, Anandi’ye yaptığı haksızlığı anlayacak mı?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…