Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 9 Haziran Pazar 275. Bölüm Özeti Yayınlandı!

İkimizin Yerine 9 Haziran Pazar 275. Bölüm Özeti Yayınlandı!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 275. bölümde neler olacak? Jagdish ve Shiv arasında gizli bir savaş hüküm sürüyordur. İkili birbirlerine itiraf etmeseler de Anandi konusunda uzlaşamıyorlardır. Jagdish pişmanlıklarıyla, Shiv de kaybetme korkusuyla yaşar. Bakalım ikili arasında fırtınalar kopacak mı?

JAGDİSH VE SHİV’İN GİZLİ SAVAŞI! Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden İkimizin Yerine 9 Haziran Pazar günü 275. bölümüyle birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. Videodan Pazar günü yayınlanacak bölümün özet görüntülerini izleyebilirsiniz. Bu bölümde yaşanacakların detayını ise haberimizde bulabilirsiniz.

İkimizin Yerine’de Anandi ve Shiv arasındaki ilişki gitgide güçlenir. Anandi geleceğinde yalnızca Shiv’i gördüğünü her fırsatta dile getirir. Jagdish artık geçmişteki bir anı olarak varlığını sürdürür.

Jagdish hem ailesi hem de Anandi tarafından yalnız bırakılır. Hayatı oldukça belirsiz bir hal alan Jagdish ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Jagdish, evinden yemek çalıp zarar verdiği köylüye bir iyilik yapar ve onun işlerini toparlayarak gelir elde etmesini sağlar. Bu sayede Shiv’in karşısına çıkar ve köylülerin kendisi hakkındaki övgüleriyle gururlanır. Jagdish ve Shiv arasında gizli bir savaş başlar. Bu savaşta kim galip gelecek?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…