Ana sayfa Sosyal Medya İkinci kez koronavirüse yakalanan Eda Ece’den Yasak Elma açıklaması!

İkinci kez koronavirüse yakalanan Eda Ece’den Yasak Elma açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, kariyerinde yoğun bir dönemi yaşıyor. Beş sezondur Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan oyuncu, Yıldız karakterini canlandırıyor. Bu proje sayesinde geniş kitleler tarafından beğeni toplayan oyuncu, kariyerinin en önemli döneminin içinde bulunuyor.

Yasak Elma dışında yine Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasında da yer alan oyuncu, bu yoğun tempoda ikinci kez koronavirüse yakalanarak hayranlarını üzdü. Oyuncu, Yasak Elma dizisi için endişelenen izleyicilere de bir mesaj yolladı.

Twitter ortamından paylaşımda bulunan Eda Ece, koroanvirüse yakalandığını doğruladı. Oyuncu, takipçilerinden Yasak Elma için endişelenmemesi gerektiğini, yeni bölümde sahnelerini oynadığını yazdı.

İkinci kez koronavirüse yakalanan Eda Ece'den Yasak Elma açıklaması! 7

128. yeni bölümü ile Yasak Elma dizisinin 24 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelmesinde bir sıkıntı olmadığı anlaşıldı. Eda Ece, sağlığın öncelikli olduğunu belirterek şöyle yazdı:

“Hemen endişeler başlamış açıklayayım: Yasak Elma yeni bölümü zaten oynamıştım, sorun yok:) Maske Kimsin Sen’de yeni bölümde varım, sonrasına bakacağız durumuma göre:) Önce sağlık! Öptüm diyecektim ki size de geçmesin geri aldım…”

Oyuncu bir başka mesajında ise gayet iyi olduğunu ve 2 aşısı olduğu için de bu sefer hastalığı hafif atlattığını belirtti. Oyuncu, “Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlık” diye mesaj paylaştı:

Eda Ece’nin yanı sıra; Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 128. bölümünden 1. fragman da yayınlandı. Fox TV’nin yayın planında bir değişiklik yapması beklenmiyor.