Ana sayfa Sosyal Medya İkinci sezonu heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisi hayranları bu poza bayılacak!

İkinci sezonu heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisi hayranları bu poza bayılacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon sadece ATV’nin değil tüm kanallar arasında en çok izlenen dizilerden biri olan Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için çekimler son hız devam ediyor. Dizinin hayranları da nefeslerini tutmuş yeni bölümleri bekliyor.

ATV’nin en iddialı dizilerinden biri olan Kardeşlerim’in ikinci sezon çekimleri başladı, tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık iki ay tatil yapan oyuncu kadrosu yeniden sette bir araya geldi. Görünen o ki özellikle genç ekip yeniden bir araya gelmekten çok mutlu.

Dizinin iki yetenekli genç oyuncusu Melis Minkari ve Recep Usta’nın sosyal medyada paylaştığı poz bunun güzel bir kanıtı. Dizide iki partneri canlandıran Melis Minkari ve Recep Usta sette karavanda çekildikleri bir pozu hayranlarıyla paylaştı. Fotoğraf binlerce beğeni aldı.

İkinci sezonu heyecanla beklenen Kardeşlerim dizisi hayranları bu poza bayılacak! 7

Hayranlarından bazıları yaptıkları yorumlarda bu ikilinin sahnelerini izlemenin çok keyifli olduğunu söyleyen dizi hayranları Minkari ve Usta’nın birbirlerine çok yakıştıklarını da dile getirdiler.

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için çekimler başladı. İzleyiciler büyük bir merakla yeni bölümlerin yayınlanmasını beklerken diziye yeni gelen oyuncular heyecan dozajını da artırıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin dahil olurken Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Ayrıca diziye Cemile Akgün karakterinde ise Nilsu Yılmaz katıldı.

Gelen haberlere göre yeni sezonda Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin bir kardeşi ortaya çıkacak. Harika karakterinin halası olarak Berna’nın hikayeye dahil olacağı açıklandı ama kimin canlandıracağı henüz belli değil.