Ana sayfa Sosyal Medya İkiz çocuk annesi Oyuncu Pelin Akil’e bravo… Canlı yayınla duyuracak

İkiz çocuk annesi Oyuncu Pelin Akil’e bravo… Canlı yayınla duyuracak

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli Pelin Akil, bilindiği gibi ikiz çocuk annesi. Lina ve Alin isimli küçük kızlarının video ve fotoğraflarıyla sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor. Küçük kızları, annelerinden bile ünlü oldular desek yeridir.

Akil, eşi ile birlikte çocuklarını büyütürken bir süre yeni bir projede çalışmadı. Yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan Uzak Ara Eğlence programını sundu. Ancak program beklenen ilgiyi görmeyince yayından kaldırıldı. Şu sıralar bir başka proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Pelin Akil, atv’de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda kadrosuna katıldı. Akil’in nasıl bir rolle ekrana geleceği merakla bekleniyor.

Bu arada sosyal medyada takipçilerinin beğenerek izlediği oyuncu, bu kez sayfasını iyi bir iş için kullanacak. Akil, son dönemde pek çok ünlü ismin de sosyal medyadan sıklıkla duyurduğu SMA hastası çocuklarla ilgili bir yayın yapacak.

Kendisi de bir anne olarak duyarlı davranışıyla takdir toplayan Oyuncu, herkesi yayına bekliyor. Akil’in yayınına Poyraz Ali isimli SMA hastası bir çocuğun ailesi katılacak. Birlikte gerçekleştirilecek bu yayın öncesinde Akil, tüm takipçilere duyuruyu instagram’dan şöyle yaptı:

Bu akşam 21:00 da @smapoyrazali nin ailesiyle canlı yayındayım. Biraz sohbet edelim bol bol da bağış yapalım. Tabi gönlümüzden ne kopabiliyorsa, damlaya damlaya göl olacak o gölde bu güzel çocuklar yüzecek oyunlar oynayacak ????????????????♥️♥️ bağış şimdiden yapmak isteyenler için link @smapoyrazali nin profilinde ????

İkiz çocuk annesi Oyuncu Pelin Akil'e bravo... Canlı yayınla duyuracak 7