Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! 23 Mart Cumartesi

İkizler Memo Can 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! 23 Mart Cumartesi

tarafından ker_def

İkizler Memo Can 18. Bölümüyle izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya hazırlanıyor. 23 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Burak Hakkı ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı dizide Osman, Yaren’e evlenme teklif ediyor! Videodan 18. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Osman, Yaren ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Artık sevdiğinden ayrı kalmak istemeyen genç adam bunun için plan yapar. Yaren’in babasına niyetinden bahsetse de ciddiye alınmaz. Bir taraftan evlenmeyi düşünürken diğer taraftan da iş bulması gerekmektedir. Bu sefer iş Osman’ın ayağına gelir. Bu beklenmedik teklif karşısında şaşırır. Artık Yaren’e evlenme teklifi etmesinin önünde hiç engel kalmamıştır. Bir yüzük alarak Yaren’in karşısına çıkar ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Diğer taraftan malikanede işler durulmaz. İkizler yaramazlıklarına son sürat devam ederler. Can’ın tedavisi için eve gelen fizyoterapist güzel bir kadın olunca işler çığrından çıkar. İkizler ev ahalisine türlü oyunlar yapar. 

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle 23 Mart Cumartesi 19.45’te Kanal D’de!