Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Cumali! Gökhan Güney ile baskın mı olur? Çukur’da Yamaç ve Cumali’nin şarkı kavgası koparttı!

İlahi Cumali! Gökhan Güney ile baskın mı olur? Çukur’da Yamaç ve Cumali’nin şarkı kavgası koparttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Show TV’deki Çukur dizisini izleyenler, Yamaç’ın her baskın öncesi yaptığı Rock tarzı şarkılara alışkın.

Ancak bu kez Cumali, ilginç bir atakla Yamaç’ın Rock müziği eşliğindeki baskınını sabote etti!

Üstelik bir Arabesk parçayla!

Çeto’nun adamlarına bir baskın yapan ağbi kardeşin herkesi şaşkına uğratan müzik seçimleri, diziyi izleyenleri gülmekten koparttı!

Ersoy ve diğer adamların ormanlık arazideki buluşmalarında bir anda ortama yayılan müzik sesi şoke etmişken, müziğin ikide bir değişmesi daha da büyük bir şaşkınlık yarattı.

Nedeni ise sonradan anlaşıldı! Uzakta bir yerde adamları izleyen ve baskına hazırlanan Yamaç, yine fon müziğini Rock şarkısından seçmişti. Yavuz Çetin’in “Yaşamak istemem” şarkısı eşliğinde baskın öncesi eğlenen Yamaç, ağbisi Cumali’nin Gökhan Güney’den “El Değmesin” şarkısını açıp durmasıyla tartışmaya başladı.

İlahi Cumali! Gökhan Güney ile baskın mı olur? Çukur'da Yamaç ve Cumali'nin şarkı kavgası koparttı! 7

Ne olup bittiğini anlamayan ve farklı müziklerle bir anda konser alanına dönen ortam, adamları şoka uğratırken, Cumali ve Yamaç da bir başka köşede müzik kavgası yapıyordu.

Cumali, Yamaç’ın elinden telefonu alıp “Ya bebe, Allahın aşkına bu ne ya” diyerek müziği değiştirirken Yamaç’ın “Ağbi bi git, Arabesk ile baskın mı olur!” diyerek yine müziği değiştiriyordu. Yamaç’ın “Adamlara bir de çilingir sofrası kuralım” sözlerine Cumali’nin “Biraz kendiniz olun, bu batı özentiliğini, bu batı taklitçilğini bırakın, özüne dön oğlum, özüne dön” sözleri ekran başında diziyi izleyenleri de çok güldürdü.

Bu arada ne olduğunu anlamayan adamlar da sağa sola bakarken yaşanan Arabesk ve Rock müzik eşliğinde adeta serseme döndüler!

İşte Çukur’un o kopartan sahnesi: