Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı

İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakteriyle büyük hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir, genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinden biri olarak yeni dizisiyle de gündemden düşmüyor. Oyuncu, tv8’de İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep rolünde oynuyor.

Özdemir’in ne giydiği, nereye gittiği, ne yaptığı hayranları tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizide karakteri gereği hayli şık giyinen Demet Özdemir, özel hayatında da şıklığından, tarzından ödün vermiyor. Her giydiğiyle dikkatleri üzerine çeken Özdemir, yaz boyunca hem sosyal medyadan hem de magazincilerin objektifinden adeta moda şov yaptı.

Giyim konusunda cesur hareket eden Demet Özdemir, her giydiğini yakıştırırken, farklı tarzlarda kıyafetleri taşımasıyla da beğeni alıyor. Genç oyuncu, fit vücudunun yanı sıra giydiğini taşımasını da bilen bir isim. En yakın arkadaşlarından birisi de stil danışmanı Rutkay Öziş olunca, Demet Özdemir’in dikkat çeken bir moda tutkunu olduğu da görülüyor.

Demet Özdemir, modaya olan ilgisini ve Rutkay Öziş ile moda konusunda olağan konuşmalarını ekranların unutulmaz dizisi Avrupa Yakası’ndaki bir sahneyi örnek göstererek anlatmaya çalıştı. Instagram hesabının story bölümünden Avrupa Yakası’nda Binnur Kaya’nın oynadığı ve hala akıllardan çıkmayan Şahika Koçarslanlı ile Hasibe Eren’in oynadığı Makbule’nin bir sahnesini yayınladı oyuncu.

Videoda “Moda nedir?” sorusuna Makbule’nin klasik bir yanıt olan “Kendine yakışan” sözü üzerine Şahika sinirlenip “Asla moda hiç bir şeyden korkmamaktır. Moda geri çekilmemek, hep saldırmaktır. Moda insanların kafasına bir balyoz gibi inmektir” sözleri yer alıyor.

Demet Özdemir ve Rutkay Öziş, aynı fikirde olduklarını yaptıkları paylaşımlarla hem birbirlerine hem de takipçilerine aktardılar. Demet Özdemir, Rutkay Öziş ile videodaki konuşmaları sık sık yaptıklarını anlatan “Rutin konuşmalarımız” notunu düşerken, Öziş de “Demet ve ben alışverişte” notunu düşüyor.

İşte ikilinin paylaşımlarından kareler…

İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı 10

İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı 11

 

İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı 12 İlahi Demet Özdemir! Moda tutkusunu hala unutulmayan o dizi karakteriyle ne de güzel anlattı 13