Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Deniz Baysal! Herkes Teşkilat ile ilgili Çağlar Ertuğrul’u sordu, yanıtı kahkaha attırdı!

İlahi Deniz Baysal! Herkes Teşkilat ile ilgili Çağlar Ertuğrul’u sordu, yanıtı kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat, izleyiciyi üzen bir gelişme ile sezon finali yapmıştı. Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrıldığı haberi izleyici için üzüntü yaşatan bir son oldu. Ertuğrul’un gidişinin ardından dizinin başrolünde yer alan Deniz Baysal Yurtçu’nun partnerinin kim olacağı da yeni bir soru olarak ortaya çıktı.

Büyük beğeni ile izlenen Teşkilat dizisinden pek çok ayrılık yaşandı iki sezon boyunca. Diziden giden isimler arasında Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler yer alıyordu. Bu isimlere sezon finalinde başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da eklendi.

Başrolün gidişi haliyle izleyiciyi hem üzdü hem de şaşırttı. Ardından Ertuğrul’un boşluğunu dolduracak yeni bir karakter geleceği tahmin ediliyor. Bu karakterin kim olacağı ve kimin oynayacağı da şu sıralar Teşkilat dizisi ile en çok gündeme gelen sorular.

Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde de birlikte oynayan Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın yeniden Teşkilat’ta bir araya gelişi izleyici için güzel bir sürpriz olmuştu. İkisi de çok başarılı performanslar sergileyen Baysal ve Ertuğrul, partner olarak da birbirlerine çok yakıştırılıyordu.

İlahi Deniz Baysal! Herkes Teşkilat ile ilgili Çağlar Ertuğrul'u sordu, yanıtı kahkaha attırdı! 8

Ani ayrılığın ardından dizideki Serdar ve Zehra karakterlerinin hikayesi de son buldu! Şimdi başka isimlerle diziye devam edilecek. Ancak Deniz Baysal için daha zorlu bir sezon başlıyor! Zira başrol olarak daha büyük bir sorumluluk alacak.

Oyuncuya yeni sezonda partnerinin kim olacağı da sıklıkla soruluyor. Sosyal medyadan takip eden hayranlarından gelen yoğun sorular sonrasında Deniz Baysal, işi espriye vurarak takipçilerini güldüren bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabı üzerinden sakal ve bıyık eklediği bir fotoğrafını paylaşan Deniz Baysal, şu notu ekleyerek görenlere kahkaha attırdı! “Ben giriyorum arkadaşlar 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum.”

İlahi Deniz Baysal! Herkes Teşkilat ile ilgili Çağlar Ertuğrul'u sordu, yanıtı kahkaha attırdı! 9

Deniz Baysal, partnersiz kalınca haliyle Çağlar Ertuğrul’un yerine kimin geleceği, kiminle partner olacağı sorularının da ilk muhatabı oldu. Baysal da duruma en sonunda böyle esprili bir yanıt vererek kendini bu sorulardan kurtarmaya çalışmış görünüyor…

Eylül sezonu yaklaşırken yeni partner sorusu da yanıt bulacak ama diziyi başından beri takip edenler giderek daha da sabırsızlanmakta! Teşkilat dizisinin üçüncü sezonu için yeni bir hikayenin yazıldığı, yeni isimlerle görüşmeler yapıldığı ve artık dizide hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı da bir süre önce gündeme gelmişti.

Ankara’da iki sezondur çekimleri yapılan dizinin artık hikayesinin İstanbul’da devam edeceği biliniyor. Böylelikle kadroda pek çok ismin değişme ihtimali de söz konusu! Yeni hikaye için yeni isimlerle yola çıkılacağı tahminleri yapılıyor.