Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Mert Yazıcıoğlu! Kendisini market kataloğuna koyup satışa çıkardı!

İlahi Mert Yazıcıoğlu! Kendisini market kataloğuna koyup satışa çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan genç kuşak oyunculardan birisi de Mert Yazıcıoğlu. Oyuncu, ayrıca kendisi gibi dikkat çeken isimlerden birisi olan Afsa Saraçoğlu ile de uzun zamandır birlikte. İki genç oyuncu da yapımcıların gözdesi isimler olarak sektörün genç kuşak oyuncuları içinde ilgiyle takip ediliyorlar.

Aynı zamanda esprili kişiliği ile de bilinen Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile görenlere kahkaha attırdı! Başarılı oyuncu, sosyal medyada adeta dalga konusu olan bir durumu tiye alarak kendini kataloğa yerleştirdi ve satış fiyatı da ekledi!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada hızla yayılan bir paylaşım sonrası Mert Yazıcıoğlu bu durumu esprili bir şekilde kendine yönlendirmişti aslında. Bir market zincirinin kataloğuna eklenen bir psikolog görseli ve seans ücretinin 199,99 TL olduğu şeklindeki paylaşım oyuncuyu harekete geçirmişti.

Bu paylaşımın kısa süre sonra photoshop ile yapıldığı ve indirim kataloğuna eklendiği ortaya çıktı. Durum pek çok kişi tarafından eğlenceli paylaşımlarla konuşuldu. Mert Yazıcıoğlu da bu paylaşımlara ek olarak kendi fotoğrafını indirim kataloğuna koyarak ‘Oyuncu, son fırsat, sınırlı stok’ notunu düştü

İlahi Mert Yazıcıoğlu! Kendisini market kataloğuna koyup satışa çıkardı! 7

Yazıcıoğlu’nun esprili yaklaşımı, takipçilerine kahkahalar attırdı. Oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından sosyal medyada konuşulmaya ve espri konusu olmaya başladı.

Bu arada bir süredir ismi 90’lara damgasını vuran Beverly Hills isimli dizinin yerli uyarlaması ile anılan Mert Yazıcıoğlu’nun ekrana dönüşünü de hayranları merakla bekliyorlar. Yazıcıoğlu en son  2020 yılında Bir Annenin Günahı dizisinde oynamış ancak dizi sadece 5 bölüm sürmüştü.

Şu anda gelen teklifleri değerlendirdiği ve bir projeye olumlu baktığını belirten açıklamasıyla heyecan yaratan Mert Yazıcıoğlu, “Ben de inşallah çalışacağım ama daha detayları belli değil, belli olunca haber veririm” ifadesini kullanmıştı.