Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin’i asistan gibi kullanıyor!

İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin’i asistan gibi kullanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, oyunculuğunun yanı sıra yaptığı resimlerle de dikkat çeken bir isim. Pandemi öncesinde bir sergi açan oyuncu, karantina dönemi gelince sergisini bitirmek durumunda kalmıştı. Yeşilçay, bir süredir bir figürü boyama telaşındaydı. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarından da takipçileri durumu görüyordu.

Yeni dizisi Vahşi Şeyler’de oynamak için hazırlanan oyuncunun set başlamadan bitirmeye çalıştığı yeni eseri dikkat çekmişti. Bilindiği gibi Yeşilçay, yeni sezonda dijital platformda yer alacak olan Vahşi Şeyler isimli dizide oynayacak. En son Gülperi dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, bu kez dijitali seçti. Türkiye’nin ilk smart komedisi olarak da anılan proje için Yeşilçay’ın hayli kilo verdiği de yaptığı son paylaşımlarla ortaya çıkmıştı.

Aynı zamanda Yeşilçay, Fox TV’de yayınlanacak olan iddialı bir projenin de başrolünde yer alacak. Kefaret isimli diziyle ekrana dönecek olan oyuncunu kafasını kaşıyacak vakti kalmayacak gibi duruyor! Anlaşılan üzerinde çalıştığı eserini bitirmek için çekimler başlamadan kendisine ufak yollu asistan bulmuş!

Oyuncu tüm koşuşturmasının arasında resim yapmaya, figür boyamaya da devam ediyor. Son olarak yaptığı sosyal medya paylaşımı ise gülümsetti. Oyuncu, yanına iki meslektaşını ve bir arkadaşını daha almış eserini bitirmeye uğraşıyordu. Yeşilçay’a yardım eden bu iki ünlü isim ise Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin idi. Aynı zamanda Yasemin isimli arkadaşı da bu imeceye eşlik etti.

Nurgül Yeşilçay, hayli dikkat istediği anlaşılan yeni eserinin boyama işini yapan arkadaşlarını bir video ile görüntüleri ve instagram sayfasından paylaştı. Nurgül Yeşilçay videoya esprili yorum yapmayı da ihmal etmeyerek “Dünyanın en güzel asistanlarını çalıştırıyorum. İyi ki varsınız” diyerek üç arkadaşını etiketledi.

İşte o paylaşım:

İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin'i asistan gibi kullanıyor! 11

İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin'i asistan gibi kullanıyor! 12

İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin'i asistan gibi kullanıyor! 13

Esprili kişiliğiyle tanınan Nurgül Yeşilçay, kendisinin videoya çekilmemesine de aşağıdaki gibi sitem edip sonra da bir sonraki fotoğrafı paylaşarak gülümsetmişti…

İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin'i asistan gibi kullanıyor! 14 İlahi Nurgül Yeşilçay! Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin'i asistan gibi kullanıyor! 15