Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Yıldız! Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın sosyeteye kısır yedirdiği parti kahkahalar attırdı!

İlahi Yıldız! Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın sosyeteye kısır yedirdiği parti kahkahalar attırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Fox TV’de dün akşam 49. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinde izleyiciyi gülmekten yerlere yatıran sahneler yaşandı. Dizide Ender’in yeniden ortaya çıkması izleyiciyi mutlu ederken, Şahika’ya karşı Yıldız ve Ender işbirliği ise sosyal medyada sevinçle karşılandı adeta!

Dizinin başından beri birbirini yiyen ve olmadık entrikalarla yapmadıklarını bırakmayan Ender ve Yıldız’ın bu ilginç işbirliği, diziye bambaşka bir hava katmaya başladı.

Şahika’nın eski kocasını öldürdüğünü öğrenen Ender, onun ne kadar tehlikeli birisi olduğunu Yıldız’a anlatmaya çalışsa da Yıldız bu durumu hafife aldı.

Bu arada evde müştemilatta kalmak zorunda bırakılan Yıldız’ın halleri ise ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatmakta.

İlahi Yıldız! Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın sosyeteye kısır yedirdiği parti kahkahalar attırdı! 9

Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakteri, 49. bölüme adeta damgasını vurdu! Yıldız’ın doğacak oğlu Halit Can için verdiği baby shower partisi ise diziyi izleyenleri yerlere yatırdı.

Yıldız’ın sosyeteyi çağırıp verdiği kısırlı, kurabiyeli parti davetlilerin şaşkın bakışları altında izlenirken, gelen basın mensupları önünde Yıldız’ın yaptığı şov ise kahkahalar attırdı.

Parti sırasında gelen Halit ve Şahika’nın yanına gidip “Kocam ve nişanlısı” diye tanıtan Yıldız, bir dizi komediye sebep oldu.

Ekran başında diziyi izleyenler bu sahneleri izlerken hayli eğlendiklerini sosyal medya yorumlarıyla anlatmaktalar.

Yıldız karakterini yeni sezonda daha da büyüten Eda Ece’nin başarılı performansı büyük beğeni topladı.

Her ne kadar entrika dolu bir dizi de olsa Yıldız sayesinde Yasak Elma kimi zaman komediye dönerek izleyenleri de eğlendirmekte.

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

İlahi Yıldız! Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın sosyeteye kısır yedirdiği parti kahkahalar attırdı! 10

İlahi Yıldız! Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın sosyeteye kısır yedirdiği parti kahkahalar attırdı! 11