Ana sayfa Sosyal Medya İlay Erkök’ten sosyal medya itirafı! Akın Akınözü ile fotoğraf koymuyorum!

İlay Erkök’ten sosyal medya itirafı! Akın Akınözü ile fotoğraf koymuyorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaren, Hercai dizisinin kötü karakterlerinden birisi… İlay Erkök, başarıyla bu karaktere hayat vermekte. Reyyan’ın kendisinin Miran”ı sevdiğini bildiği halde onunla aşk yaşamasını kabul edemeyen Yaren, birçok kötülük yapıyor.

Tüm aile üzülürken de Yaren, olduğu noktada onları izleyip bu duruma sevinebilen bir karakter konumunda.

Yaren’i canlandırmak için role hazırlanırken bazı noktalara dikkat ettiğine değinen İlay Erkök, “Ben kötü karakterlerin illaha ağır makyaj, koyu renk giyerek veya büyük oynayarak değil de,birazcık daha jest ve mimiklerini minimalize edip daha soft makyajlar yapıp… Aslında kötü karakterlerin güzel, canlı renkler giyerek de kötü olabileceklerini göstermek istedim” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada veya sokakta çok sayıda tepki de aldığını ifade eden İlay Erkök, bir itirafda bulundu. Erkök, dizinin başrol oyuncusu Akın Akınözü ile birlikte fotoğrafını sosyal medyada paylaşamadığını belirtti.

Ayrıca, Reyyan’ın canlandıran Ebru Şahin ile iyi arkadaş olduklar, set dışında birlikte vakit de geçirdiklerini hatırlatan İlay Erkök, bazen birlikte görülmelerinin yanlış anlaşılmasından da şikayetçi.

İlay Erkök, kendisine gelen tepkilerin de çok fazla olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

“Ben Akın’la beraber fotoğraf koyamıyorum.Çünkü Akın ile fotoğraf koyduğumda, ‘Yaren ne yapıyorsun o Reyyan’ın’ diyorlar. Halbuki o benim yakın arkadaşım.Ama bunu bazen karıştırabiliyorlar. Reyyan ile de keza öyle oluyor. Reyyan ile biz bir arada olduğumuzda insanlar hemen diziye yoruyor.Yaren ile Reyyan birlikte ise kesin kötü bir şey var. Halbuki biz normal zamanlarda da görüşen insanlarız.”

Röportajı videoda bulabilirsiniz: