Ana sayfa Sosyal Medya İlay karakteri Birce Akalay’a geldikçe kalbini ağrıtıyor!

İlay karakteri Birce Akalay’a geldikçe kalbini ağrıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinin ikinci sezonu bu akşam başlıyor. Star TV ekranında dizinin hayranları buluşacak. Oyuncular da heyecanlı ve yeni sezonda çok heyecanlı bir hikaye izleyeceğimiz de kesin… Babil dizisinde İlay karakterini canlandıran Birce Akalay,instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu, bu karakteri nasıl özümsediğini cümlelerine yansıttı. İlay’ın yaşadıkları ile empati yapan Birce Akalay, kalbinin ağrıdığını belirtti. Ünlü oyuncu, ilk sezonda İlay olarak çok iyi performans ortaya koymuştu. Hayranları yeni sezonda da benzer bir performans bekliyor.

Birce Akalay, İlay’ın hayatına etkisinin de olduğunu ifade ettiği mesajında önemli cümleler kurdu. İşte ünlü oyuncunun Babil dizisindeki karakterine yönelik dikkat çeken açıklaması:

“Yağmur gelirken bazen insanın kemikleri ağrır, İlay bana geldikçe benim de bazen öyle kalbim ağrıyor.. 1 senedir hemen hemen her gün buluşuyoruz.. Hemen hemen her gün dinliyorum onu..O anlattıkça ben anlatıyorum. Şimdi yeniden kaldığımız yerden devam.. Dilerim siz de özlemişsinizdir. Bizi sizinle buluşturan herkese ve tüm oyun arkadaşlarıma 1000 teşekkür..
Onları ve sizi çok seviyorum.”

“BABİL” 2. Sezon
Bu akşam başlıyor.
♥️
@babildizi

İlay karakteri Birce Akalay'a geldikçe kalbini ağrıtıyor! 7