Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, Masumiyet dizisinden ayrılan isme çok üzülmüştü, vefa örneğiyle şaşırtıyor!

İlayda Alişan, Masumiyet dizisinden ayrılan isme çok üzülmüştü, vefa örneğiyle şaşırtıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, konusu ve oyunculukları ile dikkat çeken bir yapım oldu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, ekranda ilgi çeken bir proje olarak konuşuluyor. Dizinin başrol oyuncuları Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un yanı sıra genç oyuncu İlayda Alişan, başarılı performansıyla en çok konuşulan isim olmayı da başarıyor!

Aslında Alişan’ı Çukur dizisinin Akşın rolünde izleyenler, onun oyunculuktaki başarısını çok net görüyordu. Ancak Masumiyet dizisindeki konu, Alişan’ın hayat verdiği Ela karakterinin üzerine kurulduğu için, genç oyuncunun performansı daha çok ön plana çıkmakta.

İlayda Alişan, Masumiyet dizisinden ayrılan isme çok üzülmüştü, vefa örneğiyle şaşırtıyor! 9

İlayda Alişan, kariyerinde önemli bir çıkış yakaladığı Masumiyet dizisinin setinde hüzünlü bir veda sonrası paylaşımlarıyla dikkat çekti. Zira dizinin Yönetmeni Ömür Atay, kısa bir süre önce projeye veda etti.

Masumiyet’in ilk hazırlık aşamasından beri projenin içinde olan Atay’ın gidişi, en çok da İlayda Alişan’ı üzmüş görünüyor!

Ömür Atay’ın kendisine çok şey öğrettiği ile ilgili bir notuyla dikkat çeken oyuncu, setteki küçük veda partisinde de yönetmenle veda pozlarını instagram sayfasından yayınladı.

İlayda Alişan, Masumiyet dizisinden ayrılan isme çok üzülmüştü, vefa örneğiyle şaşırtıyor! 10

“Vedalar hep zor, fakat yolumuz uzun değil mi hocam? Çok şey yazabilirim buraya, öyle ki sahne çekesiniz gelir. En başından beri bana inandığınız, yol gösterdiğiniz, çok daha fazlası olduğunuz için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum” notunu düşen oyuncu, aradan geçen bir kaç günün ardından Ömür Atay’la bir pozlarını daha yayınladı.

Genç oyuncunun Ömür Atay’a olan sevgisini ve vefasını yansıtan paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

İlayda Alişan, Masumiyet dizisinden ayrılan isme çok üzülmüştü, vefa örneğiyle şaşırtıyor! 11