Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan paylaştı, Masumiyet dizisindeki o dehşet sahnenin kamera arkası ortaya çıktı!

İlayda Alişan paylaştı, Masumiyet dizisindeki o dehşet sahnenin kamera arkası ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisi, heyecan dolu sahnelerle devam ediyor. Başrollerinden Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın rol aldıkları dizide ayrıca İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın da rolleri ve performansları ile ön plana çıkıyor.

Dizinin gelecek haftadan itibaren, Yasak Elma’nın sezon finalinden sonra Pazartesi akşamları yayınlanmasına karar verildiği kısa bir süre önce öğrenilmişti.

Haftaya 12. bölümü ekrana gelecek olan dizinin kamera arkasından bir paylaşım, İlayda Alişan’dan geldi. Masumiyet’teki Ela rolü ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanan genç oyuncu, başarılı bir iş çıkarıyor.

Çukur dizisindeki Akşın ile dikkatleri çeken İlayda Alişan, bu kez çok daha etkin  bir şekilde rol aldığı dizide, Ela karakteri üzerine kurulan hikayenin ana kahramanı olarak dizide yer alıyor.

İlayda Alişan, instagram’dan yaptığı bir paylaşımlar dikkatleri çekti. Dizinin ilk 8 bölümünü Ömür Atay çekmiş ve daha sonra projeden ayrılmıştı.

Yönetmen olarak diziye daha sonra Aytaç Çiçek dahil oldu. İlayda Alişan’ın, Aytaç Şahin ile yerde yatarken görülen fotoğrafları, dizinin ilk bölümünde herkesi dehşete düşüren o sahnenin devamının çekildiği de göstermekte.

İlayda Alişan paylaştı, Masumiyet dizisindeki o dehşet sahnenin kamera arkası ortaya çıktı! 8

Masumiyet dizisinin ilk bölümünde, sevgilisinin arabasından yola atılan ve öldü diye bırakılan Ela, kanlar içinde korkunç bir haldeydi. Bir şekilde hayata tutunan Ela, o gün yaşananların hesabını sormak ve adaletin yerini bulması için çabalıyor şimdi. Ancak o geceye dair hala karanlıkta kalmış bazı gerçekler var.

İşte bu sahnenin devamının çekildiğini, İlayda Alişan, yaptığı paylaşımla gösterirken, ayrıca kamera arkasında çekimin hazırlığı yapılırken yerde beklediği anlarda yönetmen Aytaç Çiçek’in de kendisini yalnız bırakmadığını gösterdi.

“Yine yeniden ben yerlerde yatarken, beni yalnız bırakmayan pek sevgili hocam” notunu düştü oyuncu paylaşımına. Kamera, ışık, set ekibinin hazırlığı yapılırken, oyuncu da rol gereği yattığı yerde beklemekte. Ekibin, oyuncunun üşümemesi için üzerini örttüğü ve bu sırada yönetmenin de oyuncusunu yalnız bırakmamak ve ona destek olmak için onunla birlikte toprakta uzandığı görülüyor.

Kamera arkasındaki o meşakkatli ve zor anların, birlikte destekle keyifli hale getirildiği anlardan birisi…

İlayda Alişan paylaştı, Masumiyet dizisindeki o dehşet sahnenin kamera arkası ortaya çıktı! 9