Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşük gelen Başım Belada dizisiyle Keremcem izleyicilere çok şey vaat etti!

Reytingleri düşük gelen Başım Belada dizisiyle Keremcem izleyicilere çok şey vaat etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmaya başlanan Başım Belada dizisinin başrol oyuncusu Keremcem, izleyenlere çok şey vaat ediyor. Dizinin sıcak bir mahalle hikayesi olduğunun altını çizen oyuncu, farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıktı.

Hem dramın hem komedinin iç içe geçtiği Başım Belada dizisi, Pazar akşamları farklı bir hikaye izlemek isteyenleri kendisine çekecek gibi gözüküyor. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri ne yazık ki beklentilerin çok altında gerçekleşti.

Çok düşük oranlarla ekran ömrüne başlayan atv dizisinin önümüzdeki birkaç bölümü gelecek için nasıl bir süreç yaşanacağı konusunda da önemli bilgiler verecektir.

En son yaz döneminde Gül Masalı isimli dram dizisindeki Adnan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Keremcem, aylar sonra bu sefer yepyeni bir karakter ile yeniden setlere dönüş yaptı. Başım Belada dizisinde Azam olarak izlediğimiz oyuncu, polisiye – macera ve komedi odaklı dizide Merih Öztürk ile başrolde buluştu.

Reytingleri düşük gelen Başım Belada dizisiyle Keremcem izleyicilere çok şey vaat etti! 7

Keremcem hayranları Başım Belada dizisiyle ilgili çok olumlu yorumlar yaparak sosyal medyadan desteklerini sunuyor. Oyuncu da izleyicilere güzel ve farklı bir yapım vaat ediyor.

Keremcem, şunları anlattı: “Sıcak bir mahallede geçen, aynı acının birleştirdiği iki aile, iki insanın bir araya geldiği ama onların arkadaşlık ilişkisi, mahalle ilişkisi içinde aksiyonu ve romantizmi de çok tatlı veren, altı çok dolu karakterler yaratılmış bir dizi.”

Dizinin kadın başrolü olarak izlediğimiz Merih Öztürk de yaz döneminde Balkan Ninnisi dizisindeki Jovanka karakteri ile çok sevildi ve büyük de ilgi gördü.

Genç oyuncu, bu sefer de Başım Belada dizisinde Leyla karakteri ile yer alıyor ve izleyicilerin bu yapımda birçok duyguyu bir arada yaşayacaklarını düşünüyor.

Merih Öztürk, “İzleyici bence heyecan bulacak, aksiyon bulacak, aşk bulacak. İzleyici kendinden bir parça bulacak” ifadelerini kullandı.