Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik’in gelişi Sen Çal Kapımı’nda ters köşe bir sonuç doğurdu!

İlayda Çevik’in gelişi Sen Çal Kapımı’nda ters köşe bir sonuç doğurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamı dizi hayranlarını mutlu edecek bir gelişme var, Sen Çal Kapımı’da aşk sahneleri geliyor… İlayda Çevik’in Balca Koçak karakteri ile diziye katılmasının ardından, Ayşe İşsever’in Semiha ve Mert Öcal’ın da Prens Seymen karakteri ile yapımda yer almaları hikayede önemli bir değişimi de beraberinde getirmişti.

Serkan ve Eda ikilisini ayırmak için her yolu deneyen Semiha hanımın planları pek de tutmayacak gibi. Her ne kadar Balca, Serkan ve Eda’yı ayırmak için her yolu deneyecek olsa da iki aşığın birbirlerinden vazgeçmeye niyetinin olmadığını 26. yeni bölümde göreceksiniz.

9 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Eda ve Serkan’ın aşk dolu sahnelerine izleyiciler bayılacak. Uzun süredir bu görüntüleri bekleyen dizi hayranları, fragmanı gördükten sonra mutluluktan havaya uçuyor. “Oh be sonunda azıcık da olsa aşk göreceğiz” diye yorum yapan dizi hayranları, bir süredir bu anları bekliyordu.

Tabii ki akıllarda bir soru da var. Yoksa bu sahneler bir rüya mı? Birçok dizi hayranı rüya olabileceğini de düşünüyor ve böyle olmamasını dilediklerini belirten yorumlar yapıyor.

İlayda Çevik’in diziye katılmasından sonra Serkan ile Balca karakterleri arasında bir şeyler olabileceğin iması da verilmişti. Ancak 26. bölümdeki bu görüntüler gösteriyor ki, dizi hayranlarının beklediği aşk görüntüleri tüm engellemelere rağmen yaşanacak.