Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen çok etkili bir çıkış yaptı ama şöhrete kapılmıyor!

İlhan Şen çok etkili bir çıkış yaptı ama şöhrete kapılmıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz döneminin en başarılı yapımı olarak öne çıktı. Burcu Özberk ile birlikte başrolde yer alan İlhan Şen, etkileyici performansı ile dizi hayranlarını adeta mest ediyor.

İlhan Şen, Hakan Gence’nin Hürriyet Youtube’da yayınlanan programına konuk oldu. Hayatını hep mantık üzerine inşa ettiğini belirten ünlü oyuncu, dikkat çeken sözler söyledi.

Bulgaristan’dan Türkiye’ye uzanan hikâyesini ve kariyer yolculuğunun detaylarını anlatan oyuncu, son dönemin en hızlı kariyer yükselişi yaşayan genç isimlerinden birisi konumunda.

Başarılı bir dönem yaşayan Aşk Mantık İntikam dizisinden bahseden oyuncu, “Bir hikâyede, anlatıcıların sadece biraz daha fazla konuşanıyım, bu kadar. Bunun başrolü, son rolü yok” diye konuştu.

Dizisi için yoğun bir tempoda çalışan İlhan Şen, hayranlarının da merak ettiği ‘aşk ve mantık’ ikilemi hakkında konuştu. “Aşkta mantık olur mu? Ne bileyim ben!” diyen ünlü oyuncu şunları anlattı:

“Benim bütün hayatımda duygudan ziyade mantık önde. Sadece aşk özelinde değil, hayatımı hep mantık öncelikli yaşadım ve yaşıyorum.”

Oyunculuğu kadar ilginç yüz hatları, fiziği ve seksi ses tonuyla dikkat çeken oyuncu, “Kendimi seksi bulmuyorum. Benim kendimle o anlamda derdim yok. Estetik yaptırmadım. Burnum da estetik değil. Ama hiç karşı değilim” dedi.