Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen’den hızlı başlangıç! Kerem Bürsin liderliği bırakmazken Burak Deniz düşüşlerde!

İlhan Şen’den hızlı başlangıç! Kerem Bürsin liderliği bırakmazken Burak Deniz düşüşlerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 21-27 Haziran haftasının en popüler erkek oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birinciliğini yine Kerem Bürsin aldı.

Görünen o ki Kerem Bürsin, en popüler erkek oyunu listesinde birinciliği daha uzun süre elden bırakmayacak gibi görünüyor. Sen Çal Kapımı dizisiyle ününü perçinleyen, dizideki rol arkadaşı Hande Erçel’le gerçek hayattaki ilişkisi gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncusu. Hafta boyunca sosyal medyada Kerem Bürsin hakkında 87.976 paylaşım yapıldı.

Artık listenin gediklisi olan bir başka isim ise Deniz Can Aktaş. Star TV dizisi Menajerimi Ara’da canlandırdığı Barış karakteriyle özellikle kadınların kalbinde taht kuran Aktaş, sosyal medyanın en popüler ikinci erkek oyuncusu olmayı sürdürüyor. Deniz Can Aktaş, hafta boyunca hakkında yapılan 51.391 paylaşımla ikinci sırada yer almayı başardı.

İlhan Şen'den hızlı başlangıç! Kerem Bürsin liderliği bırakmazken Burak Deniz düşüşlerde! 8

Ve listenin üçüncüsü birkaç hafta önce sıralamaya girmeyi başaran Onur Seyit Yaran. Kardeşlerim dizisi sezon finali yapmasına rağmen, Doruk karakterini canlandıran genç oyuncu gündemde yer almaya devam ediyor. Hakkında 29.317 paylaşım yapılan Yaran da listenin gediklilerinden biri olacak gibi görünüyor.

Star TV’nin yaz dizisi Ada Masalı sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Dizide Poyraz karakterini canlandıran Alp Navruz da listeye aynı hızla girdi. Dizide Haziran’ı canlandıran rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’la olan uyumu şimdiden dillere destan olan Navruz hakkında hafta boyunca 25.199 paylaşım yapıldı.

İlhan Şen'den hızlı başlangıç! Kerem Bürsin liderliği bırakmazken Burak Deniz düşüşlerde! 9

Maraşlı’nın Celal’i Burak Deniz ise düşüşte. Büyük hayran kitlesine rağmen final kararı verilen ATV dizisi sona doğru yaklaşıyor. Burak Deniz de haliyle gündemden düşüyor. Burak Deniz hakkında yapılan 18.436 paylaşımla listenin altıncısı oldu.

Listenin en yeni ismi ise İlhan Şen. Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk’le başrolü paylaşan İlhan Şen, hakkında yapılan 5.991 paylaşımla listeye sekizinci sıradan girmeyi başardı.