Ana sayfa Dizi Haberleri İlişki Durumu Karışık dizisinde ilham kaynağı Murat!

İlişki Durumu Karışık dizisinde ilham kaynağı Murat!

tarafından ker_def

iliski4

Elif, geleceğe umutla bakıyor.

Elif ve Mediha Hanım Teyze arasındaki çatışmada olan Can’a oluyor ya ben ona üzülüyorum. Yufka yüreğinden gözleme açtığımın Can’ı. Elif ile tartışıyor da gönlünü almadan evden çıkmıyor. Saf bu çocuk ya, yazık. : ) İsmail Dede, her zaman olduğu gibi haklı. Ayşegül, İso ve Can ne kadar güzel bir üçlü aslında. Ama işte mecburiyetler, hayaller, hayatlar…

Bakın bu istikrardır!

Bu hafta Ayşegül bizim bildiğimiz Ayşegül’dü. Kızınca hıncını Can’dan alan ama ondan bir türlü vazgeçemeyen, her sıkıştığında Murat’ı arayan, Handan’ın tüm hayallerini suya düşüren Ayşegül işte! Murat’ın zarif “Gidelim, ben her şeye razıyım.” teklifini kaçıncı reddedişi. Murat, Ayşegül’e her iyilik yaptığında ve Ayşegül’de Murat’ı her reddedişinde biraz daha sinirleniyorum ve biraz daha üzülüyorum. Adam menemen romantizmi yaptı daha ne istiyor bu Ayşegül?

Murat’ın yerinde olsam pazartesi günü ilk işim koşarak notere gitmek olur. “Aynı anda Dünya’nın hem en iyi niyetli, hem saf hem kahraman hem de çok seven adamı” unvanını tescil ettirmesi lazım.