Ana sayfa Dizi Fragmanları İlk bölüm aceleye geldi, Kanal D’nin yeni dizisi asıl sınavını bu hafta verecek!

İlk bölüm aceleye geldi, Kanal D’nin yeni dizisi asıl sınavını bu hafta verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kanal D ekranında ilk bölümü geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanan İyi Aile Babası dizisi, reytinglerde iyi sayılabilecek bir seviye ile başlangıç yapmıştı. Bu durum da perşembe rekabetinde komedi dizisinin, dram yapımları karşısında ayakta kalmasının zor olduğu düşüncelerinin pek de doğru olmayabileceğine işaret etmişti.

Ancak İyi Aile Babası dizisi için asıl büyük sınav bu hafta yaşanacak. İlk bölümün Bahar Şahin’in ani ayrılığı ve Eslem Akar’ın kadroya yeni katılması ile biraz aceleye geldiği de ifade edilmişti. Yani ikinci bölüm daha iyi bir performans bekleniyor… Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’yu başrolde buluşturan dizinin 2. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Neşeli ve esprilerle dolu bir bölüme hazır olun. Melek Baykal, Timur Acar, Salih Kalyon gibi oyuncuların da yer aldığı dizinin 2. bölümünde neler yaşanacak? Yeni yayınlanan fragmanda önemli detaylar var.

Mehmet Ali dünyaya iz bırakmaya karar veriyor! Tedavisi henüz bulunamamış bir hastalığı çözüm bularak ismini tarihe altın harflerle kazımaya kararlı olan Mehmet Ali’ye yardım Rıfkı’dan gelir. Ancak Rıfkı’nın da bir şartı vardır. Mehmet Ali Ayfer ile Rıfkı’nın arasını yapacaktır.

İyi Aile Babası yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!