Ana sayfa Sosyal Medya İlk kez bu kadar net anlattı! Melisa Sözen, meğer Kırmızı Oda’daki Alya’yı oynarken içinde neler neler yaşamış!

İlk kez bu kadar net anlattı! Melisa Sözen, meğer Kırmızı Oda’daki Alya’yı oynarken içinde neler neler yaşamış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan ve sezonun en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda’nın unutulmaz karakteri Alya’yı izleyenler için, Melisa Sözen’in yaptığı yorum büyük bir anlam taşıyor. Gerçek bir olayın kahramanı olan Alya’nın hayatı, herkesin yüreğini burkmuştu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarından birisiydi Alya. İsmi farklıydı belki ama dizide Melisa Sözen’in oynadığı Alya olarak izledik bu gerçek hayat hikayesini.

Özellikle Melisa Sözen’in başarılı oyunculuğuyla herkesi ekran başına kilitleyen Alya’nın hikayesi, uzun yıllar hatıralardan silinmeyecek kadar dehşet verici detaylarla doluydu. Melisa Sözen, oyunculuğu ile ekran başındaki izleyiciyi büyülerken, kendi içinde neler yaşadığını da ilk kez detaylı bir şekilde anlatma fırsatı buldu.

Konuk oyuncu olduğu Kırmızı Oda’da yer aldığı her bölüm büyük bir ilgiyle izlendi. Melisa Sözen’e sosyal medyadan izleyiciler övgü dolu yorumlar yaptılar. Etkileyici hikayeyi, çok başarılı oynadığı Alya ile ekrana taşıyan Sözen, katıldığı bir programda Alya’yı oynarken neler hissettiğini anlattı.

Melisa Sözen, Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına katıldı. Keyifli bir sohbette samimi yanıtları, içten tavırlarıyla herkesin gönlünü bir kez daha fetheden oyuncu, son dönemin ekranda çok etkileyen karakterlerinden olan Alya için “Çok zor bir roldü. Çok enteresan benim için o süreç” yorumunu yaptı.

İlk kez bu kadar net anlattı! Melisa Sözen, meğer Kırmızı Oda'daki Alya'yı oynarken içinde neler neler yaşamış! 9

Melisa Sözen, dizideki rolü sona erdiğinde sosyal medyadan yayınladığı veda mesajında da söylediği gibi Alya’nın kendi hayatının belli bir dönemini alıp yaralarını sardığını, okşadığı anlatarak kendisi ve oyunculuğuna kattıklarıyla ilgili samimi açıklamalarıyla dikkat çekti ve şöyle devam etti: “Alya’yı oynayana kadar benim de oyuncu olarak güvensizliklerim, umutsuzluklarım, hayal kırıklıklarımın olduğu oldu ve bazen hani şunu da düşünürdüm, ‘doğru şeyi mi yapıyorum, yeterince iyi miyim, yeterince yaptığım şey anlaşılır mı, benim tarzım genel geçer beğeni kriterleri ile pek uyuşmayabiliyor, anlaşılmaya biliyor gibi kaygılar, oyuncular taşıyabiliyorlar. Ben onlardan biri oldum zaman zaman ve çok da kendimi kurcalayan da biriyim. Alya’yı okuduğum zaman, Alya’nın o böyle kırgınlığı, kızgınlığı, anlaşılmamışlığı, korkuları, isyanı… ve böyle bağırıyor ‘beni görün’ diye bağırıyor Alya ve ben onu çok iyi anladım. O’nu bizde benzemeyeni böyle ittiriyor oluşumuz çok kalbimi kırıyor benim ve Alya’nın o kırgınlığını da çok gördüm ve çok anlatmak istedim hikayesini. Ne şanslıyım ki seyirci çok şükür bunu aldı.”

İlk kez bu kadar net anlattı! Melisa Sözen, meğer Kırmızı Oda'daki Alya'yı oynarken içinde neler neler yaşamış! 10

Kendisini çok etkileyen Alya karakteri gibi, herkesin içinde, hangi mesleği yaparsa yapsın, ne kadar başarılı olursa olsun, hep başının okşanmasını, onay almayı bekleyen bir çocuğun olduğunu ifade eden Melisa Sözen, Alya’nın da bu durumu hırçın ama tüm saflığıyla ortaya koyduğuna vurgu yaptı.

“Alya da o kadar çıplak ve egosuz bir şekilde beni sevin diyor ki… Yani sadece hırçın sevilmemekten, itilmekten dolayı ve çok zor, çok talihsiz bir geçmişi var. O çıplaklıkla, o saflıkla orada durdu ve seyirci de onu baya sardı sarmaladı” yorumunu yapan Melisa Sözen, Alya ile birlikte kendisinin de çok şey öğrendiğine vurgu yaptı ve şöyle devam etti: “Ben de dedim ki kendi kendime, Melisa o zaman sen de aynı güçte olacaksın, yani sen de oynarken kısmayacaksın kendinden… Beğenirler mi, öyle mi oynasam vs.. bırakacaksın artık kendini. Hep beraber kalbimizi ortaya koyuyoruz bu budur. Benim için de yani şöyle yaptı seyirci (elini omuzuna koyuyor) bana da Alya’ya da.”

İlk kez bu kadar net anlattı! Melisa Sözen, meğer Kırmızı Oda'daki Alya'yı oynarken içinde neler neler yaşamış! 11

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı ve kim olduğunu kimsenin bilmediği Alya’ya da bir şekilde kendisini izlemiş olması ihtimalini dile getirerek ona bir de mesaj gönderdi.

Sözen, “Alya her neredeyse, izlediyse, bunu bir gün görürse, onu çok çok seviyorum ve onun inanılmaz güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum ve bence bir sürü insana da ilham ve şifa olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

İbrahim Selim İle Bu Gece programının Melisa Sözen’in katıldığı bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…