Ana sayfa Dizi Haberleri İlk olarak Kardeşlerim dizisinde ortaya çıktı, ilk büyük transferi Ateş Kuşları dizisiyle yaptı!

İlk olarak Kardeşlerim dizisinde ortaya çıktı, ilk büyük transferi Ateş Kuşları dizisiyle yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncuların yer aldıkları projelerin başarısı sayesinde, daha çok gündem olma durumu Kardeşlerim dizisinde çok yaşandı. Özellikle Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun büyük popülerlik elde etti. Yine Kardeşlerim dizisi sayesinde; Yiğit Koçak, Melis Minkari, Cihan Şimşek, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal, Gözde Türker, Recep Usta gibi genç oyuncular sektörde kendilerine iyi bir yer edindi.

Kardeşlerim dizisi özellikle tecrübeli isimler ile mesleğe yeni adım atan ve desteğe ihtiyacı bulunan gençler açısından bir okul gibi oldu. İşte bu genç oyunculardan birisi de Lilya İrem Salman… Kardeşlerim dizi projesinde Talya karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, Salman, henüz çok genç olmasına rağmen ilk büyük transferini yaptı.

İlk olarak Kardeşlerim dizisinde ortaya çıktı, ilk büyük transferi Ateş Kuşları dizisiyle yaptı! 8

Kardeşlerim dizisinde dikkat çektikten sonra yine atv’de yayınlanmaya başlanan Ateş Kuşları dizisinin ekibine katılan Lilya İrem Salman, 1999 doğumlu ve henüz 23 yaşında. Genç oyuncu gelecek adına umut veren isimler arasında gösteriliyor.

Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin ilk bölümleri çok beğenildi. Dizi çok iyi reytingler alarak, Cuma akşamları adeta müthiş bir çıkışa imzasını attı.

İşte bu başarılı projede Lilya İrem Salman da Hüma karakteri ile yan rollerden birisini canlandırıyor. Erdem Şanlı ile partnerliği de çok beğenilen genç oyuncu için Kardeşlerim dizisinden sonra Ateş Kuşları’nda kendisine rol bulması önemli bir kariyer gelişmesi olarak değerlendiriliyor.

İlk olarak Kardeşlerim dizisinde ortaya çıktı, ilk büyük transferi Ateş Kuşları dizisiyle yaptı! 9

Erdem Şanlı’nın canlandırdığı Zıpkın karakteri ile Hüma arasında yaşanacaklar da dizi hayranlarından büyük ilgi görüyor. Ateş Kuşları dizisinin en sürpriz çiftlerinden birisi Hüma ve Zıpkın…