Ana sayfa Sosyal Medya İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma’nın yeni sürprizi Eda Ece’nin objektifinde!

İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma’nın yeni sürprizi Eda Ece’nin objektifinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi olan Yasak Elma, yarın (18 Ocak) 94. bölümüyl ekranda olacak. Dizinin 4. sezonunda yaşanan değişiklikler izleyenlerin başını döndürüyor! 85. bölümden sonra gelen hızlı değişimle birlikte hikayeye sürpriz karakterler eklenmeye devam ediyor. Son gelen isim ise hem oyunculuğuyla çok konuşulacak hem de karakteriyle dikkat çekecek bir isim!

Diziye Berk Oktay, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Erdal Özyağcılar’ın katılımıyla bambaşka bir süreç başlamıştı. Şimdi Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’nun kuyusunu kazmak için Şahika ve Ender işbirliği yaparak geçmişinden bir kişiyi getirip dizinin adeta orta yerine bırakıyor!

Bir süredir Yasak Elma dizisine yeni katılacak isimle ilgili bilgiler izleyenleri de meraklandırmıştı. Bu ismin Nilperi Şahinkaya olduğunu öğrenen pek çok kişi, rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile öne çıkan başarılı ismin diziye kim olarak geleceğini merak ediyordu.

Sonunda ortaya çıktı ve dizinin 94. bölüm 2. fragmanında da yer aldı. Nilperi Şahinkaya, Cansu isimli bir kadını oynuyor. Cansu, Hasan Ali Kuyucu’nun bir zamanlar aşk yaşadığı kadının yeğeni olarak diziye dahil olacak.

Şahika ve Ender, pavyonda bulup getirdikleri Cansu’yu Hasan Ali’nin evine yerleştirirken, ortalığı karıştıracak bu yeni ismin harekete geçmesiyle işler birbirine girecek!

Bu arada Nilperi Şahinkaya, dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece’nin objektifine takıldı! Oyuncu, sette makyajını yaparken görülüyor. Sosyal medyada hayli etkin olan Eda Ece, kamera arkasından paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Oyuncu, diziyle ilgili gelişmeleri, tüyoları da merak ettiren sözleri ve fotoğraflarıyla birlikte yayınlayarak heyecanı da katlıyor. Bu kez diziye yeni dahil olan Nilperi Şahinkaya’yı kamera arkasında görüntüledi ve takipçileriyle paylaştı.

İşte o paylaşımdan kareler…

İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma'nın yeni sürprizi Eda Ece'nin objektifinde! 10

 

İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma'nın yeni sürprizi Eda Ece'nin objektifinde! 11

İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma'nın yeni sürprizi Eda Ece'nin objektifinde! 12

İlk paylaşımı yine o yaptı! Ve Yasak Elma'nın yeni sürprizi Eda Ece'nin objektifinde! 13