Ana sayfa Dizi Haberleri İlk Ve Son dizisi geliyor! Salih Bademci ve Özge Özpirinçci başrolde

İlk Ve Son dizisi geliyor! Salih Bademci ve Özge Özpirinçci başrolde

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de rol aldıkları yapımlardaki başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan iki isim Özge Özpirinçci ve Salih Bademci, yeni bir dizide buluşuyor. İkili, BluTV için çekilen İlk Ve Son isimli bir dizide rol alıyorlar.

Çekimlerinin kısa bir süre önce başladığı dizinin yönetmenliğini ise Kırmızı Oda dizisinin de yönetmenliğini yapan Cem Karcı üstlenmekte.

Özge Özpirinçci ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Kadın dizisi ile gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizinin finalinin ardından ise Aralık ayında ise Kıvanç Tatlıtuğ ile Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide rol aldı.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin çekimleri ise bir kaç hafta önce tamamlanmıştı. Özpirinçci, yaz sezonuna doğru bir başka yapımda daha rol alarak iki ayrı diziyle hayranlarına güzel bir sürpriz yapacak.

İlk Ve Son dizisi geliyor! Salih Bademci ve Özge Özpirinçci başrolde 8

İlk Ve Son dizisinin 2021 yılı içinde yayınlanması bekleniyor. Özpirinçci’nin partneri Salih Bademci ise İstanbullu Gelin dizisinin ardından Kırmızı Oda’da konuk oyuncu olmuştu.

Ayrıca yine Netflix için çekilen Kulüp isimli dizide de oynadı. İlk Ve Son isimli dizinin senaristliğini ise Hakan Bonomo yapıyor.

Özpirinçci’nin Kadın dizisi ve sonrasında saçlarındaki beyazları boyatmaması kimi eleştirilere konu olmuş ancak oyuncu, doğal olmayı tercih etmişti. Fakat yeni proje için Özge Özpirinçci’nin beyazlarını boyattığı ve kısa olan saçlarını da kaynakla uzattığı görülüyor.

İlk Ve Son dizisi geliyor! Salih Bademci ve Özge Özpirinçci başrolde 9