Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık yaz aylarında hem ekranda hem de kendi çiftliğinde iki farklı heyecan yaşayacak!

İlker Ayrık yaz aylarında hem ekranda hem de kendi çiftliğinde iki farklı heyecan yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Ayrık çok yönlü bir kişiliği bulunan ve yer aldığı projelere de değer katan isimler arasında bulunuyor. Oyunculuk, sunuculuk gibi iki önemli işinin yanına bir de çiftçiliği ekleyen İlker Ayrık, kendi çiftliğinde ürün yetiştirme denemeleri yapıyor.

Bugüne kadar yer aldığı birçok dizi ve sinema filmi ile haklı bir şöhrete sahip olan İlker Ayrık, aynı zamanda sürükleyici televizyon programlarındaki yeteneğini de birçok proje ile kanıtladı. İlker Ayrık, şimdi ekranda, setlerde ve sahnelerde elde ettiği deneyimden çok daha farklı bir mesleğe adım attı.

Çiftçi olarak domates, biber gibi sebzeleri üretmek için çaba harcayan oyuncu, yaz döneminde hem çiftçilik yapacak hem de televizyon programı yapacak ve sinema filmi için de sete çıkacak.

Oyuncu, planları konusunda şu açıklamayı yaptı: “Bir programa başlıyorum. Yaz boyunca bir program yapacağım. Çakallarla Dans 6’nın çekimleri başlıyor. Sonbaharda pandemi öncesinde çektiğimiz Müstakbel Damat vizyona girecek. 20 gün sonra biberlerim, 40 gün sonra da domateslerim oluyor. Yazın bunlarla geçecek.”

İlker Ayrık bu sözleri ile hayatının artık çiftçilik ile daha renkli bir hale geldiğini belirtirken, oyunculuk macerasını da aksatmadan sürdürdüğünü ifade etti.

Çakallarla Dans isimli şimdiye kadar 5 adet serisi yapılan film projesinin altıncısı için de ekip yeniden bir araya gelecek. Yaz döneminde oyuncu bir süre sinema filminin setinde yer alırken, aynı zamanda televizyon ekranında da yeni programı ile izleyicilerin karşısında olmayı sürdürecek.